Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Competicions

L'Àrea de Competicions és la responsable d'organitzar i coordinar tota l'activitat competitiva de la Universitat de València. El nostre principal objectiu és fomentar la competició en l'àmbit de la comunitat universitària, tant a nivell intern com autonòmic, nacional i internacional. Les competicions que la Universitat de València organitza o a les que participa són:

Campionat de la UV. La universitat organitza competicions en distints esports, d'equip i individuals, dels que cada any es proclamen els campions de la Universitat de València.

En aquests campionats poden participar els membres de la comunitat universitària, estudiants, PDI i PAS. També s'organitzen competicions en alguns esports dirigides únicament al personal de la universitat (PDI i PAS).
En els esports d'equip els components poden pertànyer a titulacions distintes, llevat que s'indique el contrari en algun campionat en concret.

Trofeu del Rector. A continuació del Campionat de la UV se celebra el Trofeu del Rector, amb el que culminen les activitats de competició interna de cada curs.

Esports:

  • Esports Individuals. En els esports individuals la inscripció és a títol personal. Cada esport té la seua pròpia normativa i en alguns casos pot haver-hi diverses categories. Selecciona l'esport per a accedir a la informació i procediment d'inscripció.
  • Esports d'equip. Els equips es formen per iniciativa dels interessats que han d'estar representats per un delegat d'equip que a més de poder participar com a jugador és la persona encarregada de les relacions del seu equip amb l'organització. Selecciona l'esport per a accedir a la informació i procediment d'inscripció.

 Matrícula: per automatrícula "Competicions"

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies