Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Defensa Personal

Les classes del Sistema de Defensa Personal KOMA  tenen com a objectiu ensenyar tant a homes com a dones les tècniques més eficaces per a  resoldre situacions d'agressions amb violència en les quals et pots involucrar en la teua vida quotidiana.

El Sistema de Defensa Personal KOMA està especialment desenvolupat per a resoldre les situacions d'agressions amb violència més comú en la nostra societat  pensant especialment en ciutadans i en col·lectius professionals com metges, personal sanitari, professors i funcionaris.

El Sistema de Defensa Personal KOMA no és un Art Marcial ni un esport de combat. No  existeixen “katas” ni “pumses”. No ensenyem a fer punts, ni a competir dins d'un reglament esportiu. No entrenem exercicis místics sense sentit pràctic. Ensenyem a SOBREVIURE.  

El Sistema de Defensa Personal KOMA és un mètode científic basat en la investigació, experimentació i anàlisis de cadascuna de les tècniques per a aconseguir la major eficiència.

KOMA és un Sistema de Defensa Personal molt pràctic, ja que des de la primera classe els alumnes fan tècniques eficaçes que els serveix per a defensar-se en situacions reials.

L'arsenal tècnic del Sistema de Defensa Personal KOMA és molt ampli ja que s'entrenen: puntellons, punyades, colzades, genollades, luxacions, estrangulacions i projeccions tant en distància llarga i curta com al sòl.

Lloc i horari d’entrenament:

Sala tatami situada al semisotan de la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport  de l´Universitat de València. Campus Blasco Ibañez. Avda. Menéndez Pelayo, 19 (Valencia)
Dimecres de 20.00 h a 21:30 h

Informació general i localització
Campus de Blasco Ibáñez
Av. Menendez Pelaio 19 (enfront del camp de futbol)
Tel.: 963983236
Horari de secretària: De dilluns a divendres de 10.30 a 13.30 hores.
Dilluns i dimarts de 16.00 a 18.00 hores.

 

 Vine i prova l´activitat!