Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Esportistes fent exercici

Activitat física adaptada i saludable, per a persones amb discapacitat severa.

L’origen es remunta a una línia d’investigació coordinada pel professor Gabriel Brizuela, dirigida a l’adaptació d’activitats i equipaments esportius per a persones amb gran afectació motriu (tetraplegies, paraplegies altes, paràlisi cerebral, atàxies…) i  a l’estudi de l’efecte de l’exercici sobre la salut dels participants.

A causa dels excel·lents resultats aconseguits, al projecte d’investigació original s’hi ha afegit una activitat que s’ofereix a tot el col·lectiu de persones amb discapacitat; en concret, s’ofereix exercici cardiovascular de braços (pedaleig manual amb bicicleta estàtica), exercicis d’enfortiment muscular i diferents activitats físiques saludables, totes les quals són resultat de la investigació duta a terme.

Actualment l’oferta pública de l’activitat denominada TetraSport AFA es desenvolupa a les instal·lacions del Servei d’Educació Física i Esports, al campus dels Tarongers.

L’activitat es realitza al Gimnàs/Sala Musculació, situat a la planta baixa de l’edifici del Servei d’Educació Física i Esports, al campus dels Tarongers, en horari de: Mati: dilluns, de 12:00 a 13:30; vesprada: divendres, de 15:30 a 17:00 hores.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies