Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

CEU TIR AMB ARC

La Universitat de València participa en els Campionats d'Espanya Universitaris (CEU)

El CEU s'organitza tant per a esports d'equip com per a esports individuals.

En 2019 el CEU de Tir amb Arc ho va organitzar la Universitat de València, el 6 i 7 de maig, obtenint el BRONZE per equips i la medalla d'OR en compost masculí.

En 2020 CEU tindrà lloc el 24 i 25 d'abril i serà organitzat per la Universidad de León.

CEU 2023 tindrà lloc el 30 d'abril i l'1 de maig organitzat per Universidad de Valladolid.

CEU 2024 tindrà lloc del 26 al 28 d'abril organitzat per Universidad de Huelva.

Selecció de la Universitat de València: per a participar amb l'equip de Tir amb Arc de la UV en el CEU han de dirigir-se a l'entrenador, Vicente Palomar, en els horaris d'entrenament, dimarts i dijous, de 17,00h a 19,00h, en les instal·lacions de tir amb arc de la UV, en el Campus dels Tarongers, des de setembre fins maig.

CRITERIS DE SELECCIÓ

  • Al CEU podran prendre part tots aquells que acrediten estar matriculats el curs 2019-2020, i ser estudiants de Grau, Màster o Doctorat dels títols que tinguen caràcter oficial i validesa en tot el territori nacional a què es refereix l'article 37 de la Llei Orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'Universitats, en la redacció que en fa la Llei Orgànica 4/2007, de 12 d'abril, pertanyents a qualsevol Universitat reconeguda i representada en CEDU que compleixen les condicions marcades en aquest Reglament General dels Campionats d'Espanya Universitaris com en els reglaments tècnics de cada modalitat i disciplina esportiva.
  • Cada participant ha d'aportar el material necessari i tenir la llicència federativa en vigor.
  • La participació al CAEU representant a la Universitat de València és condició indispensable per ser seleccionat (excepte causa fefaentment justificada).
  • Les primeres places s'adjudicaran en funció de la classificació al CAEU, de manera que els millors de cada modalitat i categoria obtindran el seu dret a participar al Campionat d'Espanya Universitari.
  • Les places restants s'assignaran per selecció directa de el Servei d'Esports amb l'assessorament de l'tècnic de Tir amb Arc. Es valorarà els resultats en la participació d'el Campionat Autonòmic de l'Esport Universitari, Campionat Intern de la Universitat de València, condició d'esportista d'elit o d'alt rendiment, Currículum Esportiu, etc ...
  • Els seleccionats estan obligats a acudir a les convocatòries d'entrenaments per a la preparació del Campionat d'Espanya Universitari que es determinen