Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

PER A LA INSCRIPCIÓ DELS EQUIPS

Accès a la plataforma d'automatricula

GUIA INSCRIPCIÓ EQUIPS

Es realitzarà un pagament per a participar en la Competició Interna i un altre pel Trofeu Rectora. Una vegada efectuat el pagament queda bloquejat, en favor de la persona que ha realitzat la inscripció, l'horari seleccionat.

Les úniques taxes que es pagaran seran les d'inscripció.

Inscripció de participants

Eres nou o nova a en l'UV? Enguany no tens equip?

Pots formar un equip amb qualsevol persona, siga amiga, companya de classe o coneguda d’alguna amistat. Segur que si et mous una mica per la universitat pots contactar amb algú que haja jugat la competició interna de la UV.

 

NORMATIVA BÀSICA (Annex a la Normativa de competició)

Ajornaments (punt 11 de la normativa)

En la competició de lliga, un equip només pot ajornar dos partits al llarg de la temporada. Un dels partits es pot ajornar sense l’acord de l’equip contrari. L’altre (o els dos) s’haurà/n d’ajornar amb el vistiplau de l’equip contrari.

Tant en un cas com en l'altre, és requisit obligatori emplenar i presentar el document per ajornar partits amb una antelació mínima de dos dies hàbils. Enviar un correu a competi.tarongers@gmail.com

L’organització és l’encarregada de fixar la nova data del partit segons la disponibilitat dels equips (prioritàriament del que no ha demanat l’ajornament) i de les instal·lacions esportives. Tots els partits ajornats s’han de jugar abans de l’última jornada de competició. En les dues últimes jornades de competició no es permet ajornar cap partit. Aquest annex modifica el punt 11 de la normativa a l'efecte de la competició interna.

Per una altra banda, el Trofeu Rector/a es regirà pel reglament de competicions i la seua pròpia normativa.

 

Contacta amb l'organització:

Secretaria del Campus de Tarongers:

Tel. 96 386 42 98

Dilluns a divendres: 10:30 a 13:30h

E- Mail: competi.tarongers@gmail.com