Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Arranca la temporada dels autonòmics contra la Miguel Hernández d’Elx

  • Servei d'Esports
  • 31 d’octubre de 2017
Final del CADU 2016-2017 a la Universitat de València.
Final del CADU 2016-2017 a la Universitat de València.

La temporada 2017-2018 del Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CADU) arranca dimecres que ve, 8 de novembre, contra la Universitat Miguel Hernández d’Elx. La Universitat de València jugarà com a local els partits d’handbol i voleibol.

Donarà el tret d’eixida el femení d’handbol, que enfrontarà, a les 13 hores al Pavelló Poliesportiu (Campus de Blasco Ibáñez), a la Universitat de València i a la Miguel Hernández. Els prendran el relleu els seus companys masculins, a les 15 hores, també al Pavelló.

A les 13:30 hores, jugaran els equips de voleibol masculí d’ambdues universitats a la Sala Sud de l’Aulari V. El primer partit autonòmic de voleibol femení es disputarà al mateix espai a continuació (15:30 hores).

Al seu torn, els equips de futbol masculí, futbol sala (masculí i femení) i bàsquet (masculí i femení) es disputaran la primera jornada del CADU a Elx contra la Miguel Hernández.

La Universitat de València competirà com a local contra la Universitat Catòlica de València el dia 23 de novembre; en la tercera jornada, el dia 12 de desembre, s’enfrontarà a la Universitat Jaume I de Castelló; el dia 14 de febrer de 2018, jugarà la quarta jornada contra la Universitat d’Alacant; i es disputarà la cinquena jornada del CADU el dia 20 de febrer amb la Universitat Politècnica de València.