Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

L'equip femení de la UV guanya el bronze en el Campionat d'Espanya Universitari de Bàsquet

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 23 de maig de 2022
Image de la noticia

El conjunt femení de la Universitat de València va aconseguir pujar al podi en el CEU de Bàsquet celebrat a Múrcia del 17 al 19 de maig.

16 equips femenins i 15 masculins de centres universitaris de tota Espanya es van veure les cares en el Poliesportiu de San Javier (Múrcia), on van lluitar per les medalles al llarg de tres intensos dies.

En el quadre femení les xiques de la Universitat de València van superar el primer dia sent primeres de grup. Van guanyar a la Universitat de Vigo 50-26, front a l'equip de la Universitat de León es van imposar 38-29, i contra les xiques de País Basc van aconseguir un resultat de 36-19 a favor de les valencianes. La selecció femenina de la UV va arribar invicta a la semifinal, però no va poder superar a la Universitat amfitriona, el partit va acabar amb el marcador 62-52, a favor de la UCAM –Universitat Catòlica Sant Antonio de Múrcia-. Es van disputar el tercer lloc del podi contra la Universitat de Barcelona, les valencianes es van imposar 72-62 i van aconseguir un meritori bronze.

En la competició masculina, els xics de la Universitat de València no van aconseguir tan bons resultats. L'equip de la UV va caure contra la Universitat de Barcelona 57-49 en el primer partit del campionat. Front el conjunt universitari de la Rey Juan Carlos van tindre un marcador 35-47, a favor dels madrilenys. En el tercer partit, la Universitat de València es va enfrontar a la IE University, als quals van guanyar amb un rotund 64-23, però aquest resultat no va ser suficient per a remuntar en la classificació i van acabar tercers de grup, la qual cosa no els va permetre classificar-se per a semifinals.