Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Nou equips de la Universitat de València guanyen la final del Campionat Autonòmic d'Esport Universitari (CADU)

  • 7 de juny de 2021
 

Després d'un any marcat per l'absència de competicions esportives, la final del CADU torna a reunir els equips de bàsquet, rugbi i voleibol entre altres, sota el màxim nivell de preparació i esperit esportiu.

La fase de grups del Campionat Autonòmic d'Esport Universitari (CADU) va concloure la jornada amb el triomf en nou de les onze finals disputades pels equips de la Universitat de València.

La Universitat de València i la Universitat Politècnica de València, com a amfitriones de la final en les modalitats d'handbol, voleibol, pàdel i rugbi; mentre que en les modalitats de fútbol, fútbol sala, tennis i bàsquet, van ser la Universitat d'Alacant i la Universitat Jaume I els qui van exercir d'amfitriones; en una jornada, celebrada el passat 20 de maig, marcada per la pandèmia de la COVID-19 i les mesures sanitàries excepcionals adoptades per al transcurs segur de les competicions.

L'equip de voleibol femení va guanyar contra la Universitat Miguel Hernández sent les primeres a classificar-se. Els xics, enfrontats a la Universitat Jaume I, també van aconseguir la victòria deixant el marcador a 3-0.

Dues victòries més van sumar l'equip d'handbol tant masculí com femení que van guanyar enfront de la Universitat d'Alacant i la Universitat Jaume I respectivament. També enfrontats contra l'UJI i la UA, la selecció masculina i femenina de futbol va acabar superant la jornada.

En la selecció de rugbi, les xiques van aconseguir alçar-se amb la victòria enfront de la Universitat d'Alacant. Per part seua, tant l'equip de bàsquet masculí com femení va tornar a emportar-se l'or després del partit contra la UA.

La jornada no va ser tan satisfactòria per a l'equip de tennis enfront de l'UJI. I en el pàdel, la selecció es va quedar a les portes del triomf guanyant el partit mixt però no el masculí i femení.

El campionat clausura un any incert però ple d'esforç i sacrifici per part de les universitats i estudiants per a dur a terme la competició de manera integral.