Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Solidaritat i integració en la I Cursa Universitària del Campus d’Ontinyent

  • 17 d’octubre de 2019
Image de la noticia

Quasi 300 persones se van penjar el dorsal.

Gambades plenes d'integració i solidaritat van ser protagonistes de la I Cursa Universitària del Campus d’Ontinyentque va tenir lloc ahir a les instal·lacions del campus i els seus voltants. Una cursa emmarcada dins de la Universitat de Tardor i organitzada pel professorat i els alumnes del grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport.

Quasi 300 persones, estudiants dels graus en Infermeria, Administració i Direcció d'Empreses, Ciències de l’Activitat Física i l'Esport, Magisteri Infantil, Unisocietat, professorat i personal del campus, es van col·locar el dorsal per recórrer 1.800 metres, corrent o caminant. 

Solidaritat i companyonia

La participació solidària també va ser present en la cursa, ja que els participants van col·laborar amb Caritas amb la donació d'aliments. 

Una activitat que va unir valors com la solidaritat i la companyonia i que va servir per promoure “un estil de vida saludable, de compromís amb l'esport i amb la salut”, va declarar José Cantó, director del Campus d’Ontinyent, per al Periòdic d’Ontinyent. 

“El que hem fet és una cosa molt participativa. És la primera vegada que ho fem i la idea és que cresca… des de la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport hi treballem, en aquest cas per mitjà d'una assignatura que és Gestió de l'esport”, va explicar Pep Crespo, coordinador de la cursa, també en una entrevista per al mateix mitjà. 

A l'eixida de la cursa hi va haver la presència de diferents personalitats: José Cantó, director del Campus d’Ontinyent de la Universitat de València, Katty Usinha, regidora de Cooperació, Ferran Calabuig, vicedegà d’Infraestructures, Jordi Belda, secretari del  Campus d’Ontinyent, Josefa Marco, administradora del  Campus d’Ontinyent, Pedro Pérez, vicedegà d’Ordenació Acadèmica del FCAFE, Teresa Sanchis, representant de la Facultat d'Economia del Campus d’Ontinyent, Carlos Navarro, coordinador del Servei d’Esports de la UV, i Rafa Rull,d’Interesport Rull Ontinyent.

La I Cursa Campus d’Ontinyent ha sigut una iniciativa que va unir tot el campus amb l'objectiu de créixer en les pròximes edicions.