Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Una tercera jornada CAEU repleta de victòries per a la UV

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 23 de novembre de 2023
 

El dimecres 22 de novembre es va celebrar la tercera jornada del Campionat Autonòmic d'Esport Universitari (CAEU), en les instal·lacions del Campus de Blasco Ibáñez, amb un ple de victòries per als esportistes de la UV.

La tercera jornada del Campionat Autonòmic d'Esport Universitari va enfrontar als esportistes de la UV amb els de la Universidad Cardenal Herrera-CEU (UCH-CEU). La Universitat de València aconseguí totes les victòries en les cinc trobades que es van celebrar.

En futbol sala masculí, l'equip de la UV no va escatimar en gols i va tancar el marcador amb un 1-4. Un poc més ajustat va resultar el partit de futbol masculí en el qual els de la UV van resultar igualment vencedors amb un 3-4.

La trobada de bàsquet masculí, celebrat en el Pavelló Poliesportiu de la Universitat de València, va finalitzar amb una inflada diferència de 39-75, també a favor de l'equip de la UV.

Les pistes de Blasco Ibáñez van acollir els partits de pàdel i tenis. Les raquetes de la UV no es van quedar arrere i van tancar tots dos marcadors amb un 3-0 a favor de la Universitat de València.

La quarta jornada CAEU, en la qual només es disputarà la trobada de bàsquet masculí, se celebrarà el pròxim 14 de desembre i enfrontarà als esportistes de la UV amb els de la Universidad Europea en Valencia (UEV).

Descarrega els resultats de la tercera jornada del CAEU

Imatges: