Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiants en classe

Gaudeix del teu entorn. Programa de col·laboració entre la UV i la UPV

  • 18 de maig de 2018
Ruta guiada

La Universitat de València - Estudi General i la Universitat Politècnica de València llancen per tercer any consecutiu, una iniciativa conjunta per a facilitar la cooperació interuniversitària en el camp dels programes universitaris per a majors.

Així, les dues universitats publiques de la ciutat de València, mitjançant els seus programes per a majors "La Nau Gran" i ”Universitat Sènior", proposen per al curs 2017/2018 el programa formatiu comú denominat “Gaudeix del teu entorn” compost per diferents activitats relacionades amb el patrimoni històric i artístic que ens envolta.

El programa tindrà una durada de 10 hores lectives en sessions de 2,5 hores cadascuna, desenvolupades durant els dijous 7, 14, 21 i 28 de juny de 2018, en horari de 17:30 a 20:00 hores, excepte la sessió de Sant Nicolau que serà de 16:30 a 19:00 hores.

La Nau Gran serà l'encarregada d'organitzar les sessions dels dies 7 i 14 i la Universitat Sénior organitzarà les sessions dels dies 21 i 28. 

L'activitat està adreçada a l’alumnat nascut en 1963 o en anys anteriors.

L'import de la matrícula és de 35€ per persona. L'entrada a l'església de Sant Nicolau costa 1 euro que no està inclòs en el preu de la matrícula.

Places limitades: La Nau Gran ofereix 15 places per a l’alumnat que en aquest curs ha estat cursant algun itinerari o curs de Nau Gran en Obert.

Ací pots consultar el fullet amb tota la informació.

La inscripció començarà el divendres 25 de maig a les 9:00 hores.

La inscripció es realitzarà mitjançant l'aplicació ENTREU.  Per poder fer el pagament cal que les finestres emergent estigues desbloquejades. El pagament es realitzarà mitjançant targeta bancària.

INSCRIPCIÓ

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies