Logo de la Universitat de València Logo Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE) Logo del portal

L’Institut d’Educació Secundària de Puçol ha inaugurat una exposició d’Aprenentatge Servei cedida per la Universitat de València

  • 2 de març de 2023
Image de la noticia

Es tracta d'una mostra en la qual han participat més de 40 docents de 25 departaments de 14 facultats i diverses àrees de la Universitat de València com per exemple: Biologia, Dret, Farmàcia, Filosofia, Medicina, Química o Socials.

L’exposició es podrá visitar fins als últims díes del mes de març. Aquesta és una exposició que va visitant diferents centres de la nostra geografia, als que fem arribar la diversitat de projectes i d'activitats ApS que van donar peu a aquesta exposició, com a continuació d'una jornada que va fer aquest col·lectiu a la Biblioteca Eduard Boscà del Campus de Burjassot de la UV i en el que participen molts projectes de ApS corresponents a projectes d’innovació docent del SFPIE.

Amb esta exposició la Universitat de València vol posar de manifest l'esforç dels seus docents per implementar una visió de la docència més enllà de les aules.

L'alcaldessa i el regidor d'Educació de Puçol van assistit a esta inauguració junt amb els caps de Departament de l'Institut.

Podeu accedir a esta exposició a través de l'adreça bpod.cat

Llista d'enllaços:

Imatges: