Logo de la Universitat de València Logo Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE) Logo del portal

Formació saludable - Primers auxilis, coneixements bàsics davant una parada cardiorespiratòria

Destinataris PAS, PDI
Modalitat d'impartició Presencial
Llengua Castellà
Durada total 15
Durada presencial 15
Programa Formació contínua
Modalitat formativa Curs
Curs acadèmic 2021-2022
Edició 01
Any del pla de formació 2022
Data d'inici del curs 06/05/2022
Data de finalització del curs 16/05/2022
Data d'inici d'inscripció 16/02/2022
Data de finalització d'inscripció 07/03/2022
Sessions
Sessió Data i hora d'inici Data i hora de finalització Aula Ubicació
1 06/05/2022 09:00 06/05/2022 13:00 Aula 2.1 SFPIE Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE)
2 10/05/2022 09:00 10/05/2022 13:00 Aula 2.1 SFPIE Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE)
3 12/05/2022 16:00 12/05/2022 19:30 Aula 2.1 SFPIE Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE)
4 16/05/2022 16:00 16/05/2022 19:30 Aula 2.1 SFPIE Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE)
Criteris de selecció

Es seleccionaran les persones participants d'acord amb els criteris següents:

  • Per a aquells cursos que tinguen requisits específics, s’ha de comprovar que efectivament les persones sol·licitants els reuneixen.
  • S’atorgarà preferència a les peticions d'aquelles persones sol·licitants que no hagen realitzat cursos de característiques semblants en els últims tres anys.
  • Així mateix, s’atorgarà preferència a aquells que no hagen realitzat cursos de formació en els últims tres anys.
  • En cas d'empat entre sol·licitants en aplicació dels anteriors criteris, caldrà ajustar-se al rigorós ordre d'entrada de les sol·licituds (dia i hora de presentació)

    Es seleccionaran les persones participants d'acord amb els criteris següents:

  • Per a aquells cursos que tinguen requisits específics, s’ha de comprovar que efectivament les persones sol·licitants els reuneixen.
  • S’atorgarà preferència a les peticions d'aquelles persones sol·licitants que no hagen realitzat cursos de característiques semblants en els últims tres anys.
  • Així mateix, s’atorgarà preferència a aquells que no hagen realitzat cursos de formació en els últims tres anys.
  • En cas d'empat entre sol·licitants en aplicació dels anteriors criteris, caldrà ajustar-se al rigorós ordre d'entrada de les sol·licituds (dia i hora de presentació)
Professorat UV
  • Navarro Bellido, Josefa
  • PAS-E.T.M. Prevencio
Ver ficha
Professorat no UV

Patricia Petro Barrera

Dietista

Continguts

• Vacunacions:
o Recomanacions de vacunació (actualitzacions).
o Vacunació Internacional (recomanacions).
• Primers auxilis:
o Cremades, ferides, hemorràgies.
o Actuació en situacions crítiques: crisi epilèptica, hipoglucèmia, parada cardiorespiratòria.
• Factors de risc cardiovascular: hipercolesterolèmia, obesitat, hipertensió, diabetis, sedentarisme, tabaquisme, estrès…
o Reanimació cardiopulmonar (teoria i pràctica).
o Utilització del desfibril·lador.
• Hàbits alimentaris saludables:
o Com menjar de manera saludable?
o Falsos mites en l'alimentació.
o Alimentació i emocions.
o Dietes miracle.

Competències que es desenvoluparan

- Coneixements sobre hàbits de vida saludables.
- Nocions bàsiques de primers auxilis.
- Actuació en situacions crítiques d'emergència.
- Consells al viatger. Vacunacions

Criteris i procediment d'avaluació de l'activitat

Assistència, com a mínim, al 85% del total de les hores i fer les tasques obligatòries fixades en el programa o encomanades per el/la tutor/a o professor/a, (inclou una prova d'avaluació final).

Inscripció