Logo de la Universitat de València Logo Servei d'Informació i Dinamització Logo del portal

Premis UV d’Escriptura de Creació: presenta la teua obra

  • 9 de març de 2023
20a edició dels Premis Universitat de València d'Escritura de Creació

Fins al 25 d’abril estarà obert el termini per participar en la 20a edició dels Premis Universitat de València d’Escriptura de Creació, un certamen dirigit a l’estudiantat de les universitats públiques valencianes i que contempla sis modalitats: poesia en valencià, poesia en castellà, narrativa en valencià, narrativa en castellà, teatre i guió de curtmetratge.

L’obra guanyadora de cada modalitat està dotada amb un premi de 1.000 euros, a més de la seua publicació. En el cas de guió, si el curtmetratge es produeix abans de desembre de 2024, es pot obtenir una ajuda per a la producció de 2.000 €.

Als Premis UV pot participar l’estudiantat de les universitats públiques valencianes, matriculat aquest curs, i menor de 35 anys. A més, en la modalitat de teatre també pot participar l’alumnat de l’Escola Superior d’Art Dramàtic de València. L'autoria pot ser individual o col·lectiva. 

Els Premis UV d’Escriptura de Creació estan impulsats per la Delegació d’Estudiants i organitzats pel Sedi (Servei d’Informació i Dinamització), amb la col·laboració de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació i de les Aules de Narratives, de Poesia, d’Arts Escèniques i de Cinema del Vicerectorat de Cultura i Societat.