Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Cables d'ordinador

L'accés al servei és gestionat per un Comité d'Accés, integrat per científics encarregats de valorar cadascuna de les sol·licituds d'accés i planificar l'accés als recursos disponibles. Els recursos s'assignen per un període de 4 mesos, després del qual és necessari presentar una nova sol·licitud d'accés. El model triat imita el que existeix actualment al BSC, que ha demostrat amb escreix la seua validesa. L'obertura i el tancament dels terminis per presentar les sol·licituds seran degudament publicats tant al web de Tirant com als usuaris de càlcul científic de la UV.

Models de sol·licitud d'hores de càlcul

Per a fer la sol·licitud d'hores de càlcul, s'ha d'emplenar el model que corresponga a les necessitats de cada cas. Hi ha dos models disponibles: sol·licitud d'hores de càlcul per a un projecte nou o bé sol·licitud de continuació d'un projecte ja existent, que per qualsevol motiu necessita més hores de càlcul.

Instruccions per a la cumplimentació dels formularis

Els formularis són fitxers PDF que s'han d'omplir. Recomanem que s'empre Acroread. Un cop tot emplenat, cal enviar-lo adjunt per correu a tirant@uv.es o seguir les instruccions d'Acroread després d'Enviar formulari". Recorde que hi ha dues versions, una per als projectes nous i una altra per a demanar una renovació d'un projecte actualment aprovat.

Accés a la XES

Por últim, volem recordar-vos que també podeu fer ús del temps de càlcul assignat a la XES, mitjançant l'ús del següent formulari web.

En eixe cas, serà el comité de accés de la XES qui avalue la vostra sol·licitud i decidisca en quin node de la XES s'executarà el vostre treball (en cas de ser admés per a ser executat).

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies