Logo de la Universitat de València Logo Servei de Llengües i Política Lingüística Logo del portal

1a sessió del Club de Lectura al CAL de Blasco Ibáñez

  • 26 de novembre de 2021

Divendres parlàrem de Dones d'aigua, hòmens de fang al Club de Lectura en valencià dels CAL

Aquest Club té com a objectiu proposar-vos llibres en valencià, perquè sabem que la lectura és una font fantàstica de plaer i alhora d'aprenentatge, i proporcionar-vos, al Centre d'Aprenentatge de Llengües de Blasco Ibáñez, un espai dinàmic on comentar les vostres impressions dels llibres llegits. En el Club coneixereu altres persones que també estudien o practiquen el valencià i exercitareu tant la comprensió lectora com l'expressió i la interacció orals, a banda d'ampliar el vocabulari i conèixer més la cultura valenciana.

En la sessió introductòria del Club acordàrem llegir Dones d'aigua, hòmens de fang, de Toni Cucarella, que comentàrem en la primera sessió, el passat divendres 26 de novembre. Per a la segona sessió, que serà el divendres 17 de desembre, hem acordat que llegirem El café de la granota, de Jesús Moncada.

Les pròximes lectures i dates s'aniran acordant a mesura que progresse el Club. El CAL de Blasco Ibáñez estarà tancat als usos normals (assessorament, estudi autònom, préstec de material, etc.) mentre duren les reunions del Club de Lectura.

Per a més informació, podeu escriure un correu a cal.blasco@uv.es.

Imatges: