Logo de la Universitat de València Logo Servei de Prevenció i Medi Ambient Logo del portal

28 d'abril, Dia Mundial de la Seguretat i la Salut en el Treball

  • 27 d’abril de 2018
persones

Dissabte 28 d'abril, se celebra el Dia Mundial de la Seguretat i Salut en el Treball. Enguany, el Dia Mundial de la Seguretat i la Salut en el Treball i el Dia Mundial contra el Treball Infantil s'uneixen en una campanya conjunta per a millorar la seguretat i la salut dels treballadors joves i posar fi al treball infantil.

La campanya té com a objectiu accelerar l'acció per a aconseguir l'Objectiu de Desenvolupament Sostenible 8, en particular la meta de promoure entorns de treball segurs per a tots els treballadors en 2030 i acabar amb totes les formes de treball infantil en 2025. A fi d'aconseguir aquests objectius es requereix la promoció d'una cultura de prevenció en matèria de seguretat i salut en el treball.

Els 541 milions de persones joves treballadores de 15 a 24 anys (entre les quals s’hi troben 37 milions de xiquets i xiquetes en situació de treball infantil perillós) representen més del 15 per cent de la força laboral mundial i pateixen fins a un 40 per cent més de lesions ocupacionals no mortals que els treballadors adults de més de 25 anys.

Llista d'enllaços: