Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Ciències Socials Logo del portal

DOCUMENTS SOCIALS. Fotografia per als estudiants de la Facultat de Ciències Socials

  • 13 de setembre de 2021
cartell

Invitem a tot l’estudiantat de la Facultat de Ciències Socials a sumar-se a les activitats DocumentsSocials, amb reconeixement de crèdits de participació i certificat. La inscripció des de data de hui al 4 d'octubre es gratuïta en culturasoc@uv.es

La representació de la societat, el seu estudi i anàlisi, es basa en múltiples tècniques i instruments. Estadístiques, entrevistes, fonts escrites, però també per què no? En imatges. La fotografia i el vídeo juguen cada dia un paper més rellevant.

La disponibilitat bastant generalitzada de telèfons mòbils dotats de potents càmeres permet alçar testimoniatges gràfics del món que ens envolta. Imatges amb les quals podem expressar també els nostres compromisos cívics.

Documents Socials és un projecte de la Facultat de Ciències Socials que convida a l'estudiantat a utilitzar la captació d'imatges per a mostrar la realitat, en totes les seues cares (també o especialment les ocultes i invisibles) i contribuir amb això al canvi social

 

DocumentsSocials:

És una iniciativa que utilitza la fotografia per a captar la realitat social en totes les seues cares (especialment les ocultes i invisibles) i contribuir al canvi social. Es realitzaran:

-           Tallers de fotografia social

-           Treball de camp i colaboratiu

-           Concurs i exposició de les millors fotografies

-           Selecció fotos de l'any

-           Repositori d'imatges per a usos acadèmics

 

Dies: 6,13,20 i 27 octubre, hora: 16 a 18 h. lloc: Sala d’Actes i aula 2A4

 

+ informació