Logo de la Universitat de València Logo Unitat de Cultura Científica i de la Innovació - Càtedra de Divulgació de la Ciència Logo del portal

L’ambientòleg Andreu Escrivà explica com evitar la culpa climática i pasar a l’acció, dimarts a l’Octubre

  • Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
  • 13 de novembre de 2020
Image de la noticia

L’Octubre Centre de Cultura Contemporània acull aquest dimarts una conversa entre l’especialista en medi ambient Andreu Escrivà i la periodista Reis Juan, amb motiu del llibre de l’investigador Y ahora yo qué hago: cómo evitar la culpa climática y pasar a la acción. L’acte tindrà lloc dimarts a les 19 hores i forma part de la programació de la Nit de les Investigadores, Mednight 2020. Web de retransmissió: mediauniweb.uv.es/espaicienciaOCCC. L’aforament a l’acte està limitat, i la inscripció es farà des de www.octubre.cat.

El llibre del qual es parlarà està publicat enguany en l’Editorial Capitán Swing.

Les Converses en l’Espai Ciència és un projecte destinat a la investigació científica dirigit per la periodista Reis Juan. Es tracta d’un projecte de la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de la Universitat de València, que compta amb el suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia i del Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat.

L’Espai Ciència és un programa d’activitats patrocinat per l’Institut d’Estudis Catalans, Acció Cultural del País Valencià i la Càtedra de Divulgació de la Ciència, amb el suport del Consell Superior d’Investigacions Científiques.

Aquesta conferència forma part de les activitats que es realitzen amb motiu de la Nit Mediterrània de les Investigadores, el pròxim 27 de novembre, un conjunt d’activitats de divulgació organitzades per les dotze entitats més representatives de la investigació i la divulgació científica a la Regió de Múrcia i la Comunitat Valenciana. L’acte també té el suport de la Fundació de la Comunitat Valenciana per al Foment d’Estudis Superiors i la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital de la Generalitat Valenciana.