Vivim envoltats pels resultats dels avenços científics i tecnològics, però sabem molt poc sobre el funcionament de la ciència. Precisament, Todo lo que hay que saber para saberlo todo aborda amb rigor i amenitat aquestes qüestions: què és la ciència?, quins mètodes s'empren per a obtenir coneixements nous?, quins són els procediments per a comunicar-los? Però també tracta de situacions quotidianes, en les quals ens encarem amb afirmacions importants referents al nostre dia a dia -sobre medicina, alimentació, medi ambient i altres-, i hem de decidir si són fiables: és cert que el menjar ecològic en les escoles millora el comportament dels alumnes?, els aliments transgènics podrien tenir un impacte negatiu sobre els ecosistemes i els humans? Aquestes i altres preguntes trobaran resposta en aquest llibre.
Matèria: Història de la ciència i documentació
Idioma: català
Coeditor: Càtedra de Divulgació de la Ciència, Edicions Bromera
Enquadernació: rústica
Format: 15 x 23 cm.
Pàgines: 176 pp.
Enllaç a PUV
Índex de continguts