Convocatòria d'EUROBENCH

  • 11 de setembre de 2018
Eurobench

Convocatòria de propostes del projecte europeu EUROBENCH per a entitats interessades a participar-hi. El termini acaba el 31 d'octubre de 2018.

El projecte EUROBENCH, que respon a les sigles de Marc de Referència de Locomoció Bípeda de la Robòtica Europea, finançat pel programa marc europeu Horitzó 2020, té per objectiu crear el primer marc de referència dels sistemes robòtics a Europa. Per assolir açò, el projecte comptarà amb la col·laboració d’altres entitats per a desenvolupar i validar subcomponents específics de les instal·lacions i les aplicacions informàtiques amb el suport financer d’Eurobench, mitjançant dues convocatòries de propostes.

La primera d’elles, que porta per títol “Desenvolupament del marc de referència”, està oberta en l’actualitat per a les entitats de recerca interessades a dissenyar i desenvolupar, d’una banda, bancs de proves, incloent-hi mostres de terrenys i dispositius de pertorbació, i sistemes de mesura, per a permetre fer proves d’una gran varietat d’habilitats motores; i de l’altra, mètriques de referència i algoritmes que permeten el càlcul automàtic de les puntuacions de funcionament basades en les dades enregistrades. El termini acaba el 31 d’octubre de 2018 a les 17.00 h.

Segons ens informa el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial, punt de contacte nacional del tema de Lideratge Industrial “Tecnologies de la Informació i la Comunicació” (ICT) del programa marc europeu, els organismes participants rebran un finançament de fins a 100.000 euros per entitat, amb un màxim de 300.00 euros per proposta, per a què desenvolupen algun dels sistemes establerts com a necessaris per a crear l’ecosistema.

Respecte a la segona convocatòria, "Validació del marc de referència", està prevista la seua publicació per al mes de juny de 2020.

El personal investigador de la Universitat de València que estiga interessat, pot contactar amb aquesta Secció d’R+D+I Internacional del Servei d’Investigació i Innovació en el correu electrònic operuv@uv.es, telèfon 96-3983621. Tota la informació sobre la primera convocatòria d’Eurobench es troba al seu web en el següent enllaç:

http://eurobench2020.eu/ftsp-open-calls/fstp-1/