Jornada informativa beques ITN predoctorals

  • 24 d’octubre de 2018

Lloc: Ciutat Politècnica de la Innovació (Campus de Vera, UPV). Data: 12 de novembre de 2018.

  

Si et trobes preparant una proposta per a formar una xarxa ITN, o vols conèixer de primera ma de què es tracta aquest programa europeu de beques predoctorals pertanyent a les prestigioses accions Marie Sklodowska-Curie d’Horitzó 2020, tens l’oportunitat de participar a la jornada informativa organitzada per RUVID el proper 12 de novembre de 2018 a la Ciutat Politècnica de la Innovació (campus de Vera de la Universitat Politècnica de València - UPV). La jornada és gratuïta amb places limitades.

A més d’informar sobre les característiques d’aquestes xarxes de formació investigadora, es comptarà amb les recomanacions per a la redacció de la proposta tant d’una avaluadora del programa com del director de l’Institut de Bioingenieria (UPV), el centre de recerca que coordina el projecte RHUMBO, una ITN aprovada recentment on també participa la Universitat de València. El detall de les diferents intervencions es pot consultar al programa de la jornada.

Addicionalment, s’ofereix la possibilitat de mantenir una reunió bilateral de revisió de propostes amb el Punt de Contacte Nacional de les beques Marie Sklodowska-Curie, de l’Oficina Europea de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT, Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats). Cal sol·licitar la reunió abans del 5 de novembre, a més de la inscripció a l’esdeveniment, segons les instruccions del web de la jornada.

 

 

mciu_proa