La Universitat acull el VII Campus Científic d’Estiu del Campus d’Excel·lència Internacional VLC/CAMPUS

  • 5 de juliol de 2017
 
VLC Campus

Cent vint joves preuniversitaris participen aquest mes de juliol en el VII Campus Científic d’Estiu, organitzat pel Campus d’Excel·lència Internacional VLC/CAMPUS. Valencia, International Campus of Excellence, juntament amb el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) i amb el recolzament d’Obra Social La Caixa.

Els laboratoris i espais d’investigació de la Universitat de València i de la Universitat Politècnica de València s’obrin a estudiants de quart d’ESO i primer de batxillerat que arriben procedents de tota Espanya.

L’acte d’inauguració s’ha celebrat en les instal·lacions de la seu de la iniciativa California Spain Campus en la Universitat de València. Durant aquests dies, els estudiants estaran en contacte amb la investigació científica i participaran en quatre projectes d’apropament científic especialment dissenyats per a ells per professors d’universitat i professors d’ensenyament secundari de reconegut prestigi.

Els projectes que es desenvoluparan en VLC/CAMPUS són:
•    Matemàtiques, criptografia i codis: Com emprar les matemàtiques per a entendre’ns.
•    Tecnologia i física mèdica: la innovació al servici de la medicina.
•    La Química: Una font inesgotable de solucions per a la salut i el benestar.
•    Un viatge fantàstic amb els peus en la física.
Per a més informació sobre aquesta activitat podeu consultar els següents enllaços:
http://campuscientificos.blogspot.com.es/
https://www.campuscientificos.es/

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies