Activitats en la Universitat amb motiu dels dies internacionals contra la LGTBIFòbia i de l ‘Orgull

  • Gabinet de Premsa
  • 8 de maig de 2024
 
Cartell

La Universitat de València ha programat diverses activitats culturals i de sensibilització en tots els campus per a celebrar dos dates rellevants en matèria de diversitat sexual, com són el 17 de maig, Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, i el 28 de juny, Dia Internacional de l’Orgull.

Amb motiu de la celebració del 17M, la Universitat de València ha llançat la campanya ‘La UV, la teua’, una iniciativa del Consell Assessor d'iniciatives estudiantils en matèria LGTBIQ+ de la UV.  L’objectiu de la campanya és visibilitzar la Universitat com un espai segur, igualitari i inclusiu donant a conéixer els recursos existents en matèria de diversitat especialment entre l’estudiantat. La campanya es compon d’una sèrie de cartells que es col·locaran en els diferents centres i facultats de la universitat, i vídeos, que es compartiran des de les xarxes socials de diversitats al llarg dels pròxims dies.

A més, les facultats de Filologia, Traducció i Comunicació; la de Geografia i Història; l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE); o el Centre Cultural La Nau són alguns dels espais que acolliran premis, tallers o seminaris, entre altres activitats.

També hi haurà tallers de teixit de la bandera de l’arc de Sant Martí, de la mà de Las Ganchilleras Luchadoras, en els tres campus; així com la instal·lació de punts multicolor informatius en els vestíbuls de les biblioteques universitàries.

La celebració culminarà fent onejar la bandera de l’arc de sant Martí en els edificis universitaris en els dies pròxims al 28 de juny, Dia de l’Orgull.

Tota la informació i la programació fent clic ací.