Logo de la Universitat de València Logo València, Ruta de la Seda Logo del portal

L’exposició ‘Levitat. La Seda i la Dona de tots els Temps’ ja es pot visitar a Les Arenes

La professora María Gómez promou l’exposició ‘Levitat. La Seda i la Dona de tots els Temps’

La professora d'Història de l'Art i artista María Gómez ha realitzat la mostra dedicada a la reflexió al voltant de la seda i la dona que s’inaugura aquest divendres 8 de juliol a les 20:30 hores en l’Hotel Les Arenes. Aquesta exposició pretén iniciar un acte cultural-artístic amb la finalitat de potenciar iniciatives de “creació artística” en relació amb la Ruta de la Seda.

11 de de juliol de 2016

Es tracta d'una sèrie d'escultures en guix endurit i tallat realitzades sense motlles ni models, d'entre 70 i 90 cm d'altura. Aquesta mostra és segons l'artista “punta de llança que seguirà, des d'aquest camí, cap a altres llocs d'expositius”.

La informació sobre l’exposició es pot consultar en la web de la Ruta de la Seda, fent clic ací

María Gómez Rodrigo és llicenciada en Belles Arts a la Universitat Politècnica de València en 1990 i doctora en Belles Arts per la Universitat de València i actualment treballa com a professora titular del Departament d’Història de l’Art de la Universitat de València. Entre els seus treballs de recerca, restauració i conservació de patrimoni històric-artístic destaquen la troballa en 1991 en la Catedral Metropolitana de València d'un important nombre de pintures greument cremades des de 1936 i que constaven com desaparegudes. Igualment, al seu càrrec consta la recerca i recuperació d'importants pintures cremades de pintors del gòtic, renaixement i barroc valencià, així com del segle XIX, publicat en el llibre ‘Les pintures cremades de la Catedral de València’, Conselleria de Cultura, 2000.