Logo de la Universitat de València Logo València, Ruta de la Seda Logo del portal

La Generalitat signa amb la UV i altres entitats un protocol d'actuació conjunta per a promocionar la Ruta de la Seda

  • 4 de maig de 2016
Signatura del protocol

La signatura d'aquest protocol de col·laboració l'ha presidit el secretari autonòmic i president de l'Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, on també han participat el secretari autonòmic de de Cultura i Esport, Albert Girona; el primer tinent d'alcalde de València, Joan Calabuig; la vicepresidenta la Diputació de València, Mª Josep Amigó; el rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo; el vicepresident de la Cambra de comerç de València,Vicente Folgado; el president del Col·legi de l'Art Major de la Seda, Vicente el Genovés; el president de l'associació UNESCO València Mediterrani, José Manuel Gironés; i el secretari general de l'administració municipal de l'ajuntament de València, Francisco Javier Vila.

Signatura del Protocol

Després de la signatura, Francesc Colomer ha ressaltat que amb aquest protocol posem de manifest que la força està en la unitat i en aquest moment som un exemple de gobernanza col·laborativa per a convertir la Ruta de la Seda en un producte sòlid i singular. Al mateix temps que ha recordat que teniem un mandat de les Corts per a canalitzar les accions i l'estratègia perquè València siga Ciutat de la Seda i hem volgut fer-ho de la mà de tots els actors implicats.

La propera setmana ja la Universitat de València organitza amb la col·laboració d'altres institucions el Congrés Internacional "El fil d'or. La Ruta de la Seda i els seus vincles amb València" que es celebra a la Facultat de Geografia i Història.

Imatges: