• .
 • .
 • Hall facultat Filosofia i Ciències de l´Educació.
     
Premi nacional fi de carrera curs 2012/2013

Premi nacional fi de carrera. Curs 2012-13

26/05/16

El pasado 14 de mayo se publicó en el BOE el extracto de la convocatoria de los premios nacionales de fin de carrera para estudiantes que finalizaron sus estudios universitarios en el curso 2012-2013. El plazo para presentar las solicitudes está abierto desde el 17 mayo 2016 hasta el 17 junio 2016. Esta información ya está publicada en la web de la universidad.

Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació

La Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació, premi del col∙legi oficial de Pedagogs i Psicopedagogs

17/05/16

El Col∙legi Oficial de Pedagogs i Psicopedagogs, en col·laboració amb con el Conservatori Professional de Música de València, ha acordat concedir el premi d’Educació de la VIª edició dels Premis Educació i Societat 2016 a la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació de la Universitat de València, amb motiu de la celebració del 50 aniversari del inici dels estudis de Pedagogia a València.

  ADEIT. PREMIS MOTIVEM’16

  13/05/16

  Un grup d'estudiants de tercer de Pedagogia entre els 10 equips finalistes dels Premis MOTIVEM'16

  [Llegir més]

   VIª EDICIO DELS PREMIS EDUCACIO I SOCIETAT 2016

   11/05/16

   La Secretaria Tècnica del Col∙legi Oficial de Pedagogs i Psicopedagogs, en col·laboració amb con el Conservatori Professional de Música de València, ha donat el premi d’Educació de la VIª edició dels Premis Educació i Societat 2016 a la Facultat Filosofia i Ciències de l’Educació amb motiu de la celebració del 50 aniversari de l'inici dels estudis de Pedagogia en la nostra Universitat. El premi es lliurarà el pròxim 18 de maig durant el Concert de Primavera que se celebrarà en el Palau de la Música de València.

    Jornades d’Igualtat ADR

    29/04/16

    Els pròxims 03 i 04 de Maig, des de la Comissió d’Igualtat de l’Assemblea de Representants d’Estudiants de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació, ADR FiloEduc, hem organitzat unes Jornades d’Igualtat per a que totes puguem empoderar-nos-en. Es per això, que vos informem de totes les activitats que hem preparat per a eixos dies, no obstant això, en tenim una que ja podeu conèixer. Es tracta de visibilitzar el mon saharauí al món universitari. Us emplacem a que vingueu a conèixer com es el mon de la DISCAPACITAT i la dona, de la mà de la Coordinadora de la Dona CERMI CV, amb Silvia Codina, el dimarts, 03 de Maig a les 12 hores al Saló de Graus de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació. Posteriorment, a les 18 hores i també al Saló de Graus, tindrem a l’Associació Saharauí d’Aragó, i en el seu nom, Aminetou Errer Buzeid Lefrig. Per concloure, el dimecres 04 de Maig, tindrem una xerrada sobre la realitat de les persones transexuals, a les 17 hores al Saló de Graus. Us esperem a totes, Comissió d’Igualtat de l’ADR FiloEduc

     maig
     27 - 29

     Agenda setmanal

     + esdeveniments

     Erasmus + 2016 Convocatòria projectes a professors

     La Comissió Europea ha publicat en el Diari Oficial de la Unió Europea del 20 d'octubre de 2015, la Convocatòria del Programa Erasmus+ per a l'any 2016.

      

     Preinscripció als 113 màsters oficials

     La Universitat de València obri el termini de preinscripció per als màsters oficials del curs 2016-2017

      

     Procediment RM1 per a graus i màsters

     Durant tot el mes de maig està actiu en la plataforma del SGIC el procediment per a la gestió dels recursos materials (RM1).

      

     Cinema, ciència i existència

     Curs. Ja està oberta la inscripció. Els estudiants de llicenciatura, diplomatura i enginyeria poden convalidar aquest curs per 2 crèdits de lliure elecció.

      

     Com maximitzar el benefici empresarial

     Curs. Ja està oberta la inscripció. Els estudiants de llicenciatura, diplomatura i enginyeria poden convalidar aquest curs per 2 crèdits de lliure elecció.

      

     Xerrada Erasmus Pràctiques 2016-2017

     Xerrada informativa de la convocatòria Erasmus Pràctiques per al curs 2016-2017.

      

     EXPOCIÈNCIA 2016

     La Universitat celebra la Expociència 2016, la gran festa de la ciència, la tecnologia i la innovació, per a tots públics, al Parc Científic

      

     + Vídeos

     Imatge de la portada del video;Facultat De Filosofia I Ciències De L'educació
     Imatge de la portada del video;Vídeo Presentació Campus Habitat5U
     Imatge de la portada del video;SABER I FUTUR AL TEU ABAST

     Facultat De Filosofia I Ciències De L'educació

     La Universitat de València t'obri les seues portes. Als seus Centres descobriràs una àmplia oferta d'estudis, equipament docent d'última tecnologia, instal·lacions esportives i culturals i una completa xarxa de biblioteques. Tot el que necessites per a accedir a una formació integral que garantisca el teu futur professional.

     Vídeo Presentació Campus Habitat5U

     Vídeo de presentació de Campus Habitat5U elaborat per a la consecució del segell de Campus d'Excel·lència

     SABER I FUTUR AL TEU ABAST

     Vídeo institucional de la Universitat de València

      
      
     Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord