• .
 • Hall facultat Filosofia i Ciències de l´Educació.
 • .
     

30/06/15

COMUNICAT

La Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació condemna l’atemptat que la nit del passat dissabte, dia 23, es va dur a terme contra els espais de la nostra cafeteria. En el marc de la Universitat de València, aquesta Facultat sempre ha contribuït al cultiu del pensament crític, a la lliure circulació d’idees i a la convivència pacífica. Per tot això, no pot sinó rebutjar les actuacions dels qui cerquen l’exclusió i no respecten les regles democràtiques que la pròpia universitat s’ha donat a si mateixa en el marc de la societat valenciana, a la qual serveix com a centre públic d’educació superior.

  31/05/15

  XARRADA EN MOTIU DEL DIA CONTRA LA LGTBfòbia

  El dilluns 18 de Maig tindrà lloc una xarrada en motiu del dia contra la LGTBfòbia a les 18 hores al Saló de Graus de la nostra Facultat.

  [Llegir més]

   el lapiz del conocimiento

   27/05/15

   Masters Oficials de la Facultat

   Està obert el termini de preinscripció pels Masters Oficials de la Universitat de València. Més informació en http://www.uv.es/postgrau/

   [Llegir més]

    coro incanto

    08/05/15

    Actuació del coro Incanto a la Facultat

    El cor INCANTO arriba des de Roma a la Facultad de Filosofia i Ciències de l’Educació de la Universitat de València, el 15 de maig a les 16hrs en l’Aula Magna. Organitza l´Equip de Relacions Internacional de la Facultat de Filosofia i Ciències de l´Educació.

    [Llegir més]

     Llistat provisional sicue

     06/05/15

     Llistat provisional SICUE 2015-2016

     A la web de relacions internacionals s'han publicat les llistes de SICUE 2015 2016. Hi ha un llista d'adjudicacions provisionals i una llista d'espera provisional. Els estudiants que vulguen presentar reclamació (se'ls ha adjudicat una destinació que no han demanat, el semestre no és correcte, etc.) poden presentar-la fins el dia 14 de maig. Els estudiants que vulguen renunciar, han de fer-ho prompte per a poder reassignar la plaça. A partir del dia 15 de maig publicarem la llista definitiva.

     maig
     28 - 31

     Agenda setmanal

     + esdeveniments

     Enquesta de satisfacció de titulats/des

     Egressats/des de títols de grau o de màster oficial disposen de qüestionaris per mostrar en quina mesura estan satisfets/es amb la titulació cursada.

      

     Premis Xavier Gómez i Font a la qualitat lingüística

     Premis Xavier Gómez i Font a la qualitat lingüística dels treballs de fi de grau i de màster en valencià i en anglès

      

     Preinscripció als 108 màsters oficials

     La Universitat de València obri el termini de preinscripció per als màsters oficials del curs 2015-2016.

      

     Procediment RH2 per a graus i màsters

     Del 28 d'abril al 31 de maig està actiu en la plataforma del SGIC el procediment d'anàlisi de la captació i selecció del PDI (RH2).

      

     Visita de Comissió d’Avaluació Externa

     Analitzarà els màsters en Arqueologia, Cooperació al Desenvolupament, Ètica i Democràcia, i Tècniques per a la Gestió del Medi Ambient i del Territori.

      

     + Vídeos

     Imatge de la portada del video;Facultat De Filosofia I Ciències De L'educació
     Imatge de la portada del video;Vídeo Presentació Campus Habitat5U
     Imatge de la portada del video;SABER I FUTUR AL TEU ABAST

     Facultat De Filosofia I Ciències De L'educació

     La Universitat de València t'obri les seues portes. Als seus Centres descobriràs una àmplia oferta d'estudis, equipament docent d'última tecnologia, instal·lacions esportives i culturals i una completa xarxa de biblioteques. Tot el que necessites per a accedir a una formació integral que garantisca el teu futur professional.

     Vídeo Presentació Campus Habitat5U

     Vídeo de presentació de Campus Habitat5U elaborat per a la consecució del segell de Campus d'Excel·lència

     SABER I FUTUR AL TEU ABAST

     Vídeo institucional de la Universitat de València

      
      
     Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord