• .

 • .

 • .

 • .

 • .

 • .

PIV-5U

14/10/14

Nou servei: préstec interuniversitari entre les universitats públiques valencianes

Les universitats públiques valencianes signen un conveni en el marc del Campus Hábitat 5U (CH5U), (projecte de Campus d’Excel•lència Internacional) per a la creació del servei denominat Préstec Interuniversitari Valencià Campus Hàbitat 5U (PIV-5U). El PIV-5U permetrà al Personal Docent i Investigador (PDI) i el Personal d'Administració i Serveis (PAS) de les cinc universitats obtenir en préstec els documents de qualsevol altra institució signant. Les universitats també col·laboraran en la potenciació dels serveis digitals de les biblioteques, amb especial atenció a l'accés obert a la ciència: desenvolupament i harmonització dels dipòsits institucionals i els gestors de revistes electròniques en obert. El 15 d’octubre de 2014 a les 13 h, a l’Aula Magna de la Universitat de València (C/ Universitat, 2), es presentarà públicament el conveni.

Sorteig ipad mini

10/10/14

Participa en el sorteig d'un iPad mini o de un carregador extern de butxaca contestant l'enquesta

Per a nosaltres és fonamental conèixer el nivell de satisfacció que tenen les usuàries i usuaris dels nostres serveis. Per a això necessitem la teua opinió. Per favor, ajuda'ns a millorar contestant l'enquesta.

22/09/14

Projecte Cèsar: tesis carregades en RODERIC

El Projecte Cèsar de digitalització de tesi de la Universitat de València ha finalitzat amb èxit. Les tesis electròniques ja es poden consultar en accés obert i sota llicència Creative Commons en RODERIC. Per a accedir als documents i a les dades de l'ISBN, que ha gestionat l'editorial ProQuest, s'ha de realitzar una cerca en trobes+ per títol o autor. D'aquesta manera obtindrà les dades de tots els exemplars que es troben disponibles de la seua tesi: en paper o microfitxa, en format electrònic i amb accés obert en el repositori RODERIC i en la base de dades de pagament ProQuest Dissertations and Theses. En aquesta última podrà veure el nombre ISBN de la seua tesi.

Biblioteca d'Humanitats

31/07/14

La Biblioteca d’Humanitats ha obtingut la certificació AENOR d’accessibilitat universal

Amb data 25 de juliol, AENOR ha concedit a la Biblioteca d’Humanitats “Joan Reglà” de la Universitat de València el certificat AENOR d’accessibilitat universal com a reconeixement i evidència de la conformitat del seu sistema de gestió amb la norma UNE 170001-2:2007. Aquesta és la segona biblioteca del Servei de Biblioteques i Documentació que obté aquest certificat, després de la Biblioteca d’Educació “María Moliner”. D’acord amb la política de la Universitat, el Servei de Biblioteques i Documentació assumeix en la seua carta de serveis, en període de revisió, el compromís de mantenir els certificats ja concedits i procurar l’obtenció d’aquest certificat per a aquelles biblioteques que ho permeten.

  12/05/14

  Més de 10.000 documents d'investigació

  Hem sobrepassat ja els deu mil documents de recerca en RODERIC. Aquests documents procedeixen dels dipòsits directes per part dels investigadors a través de la pàgina del nostre repositori, de les càrregues de les revistes editades en la Universitat de València i dels articles de recerca procedents de GREC. Gràcies a la nova funcionalitat de GREC, que permet adjuntar el PDF dels articles de revista en el currículum, el nombre de documents dipositats en RODERIC a través d'aquesta via és ja superior al miler. Tots aquests documents són inditzats per Google Scholar entre altres motors de cerca, i se pot obtenir dades del seu ús (consultes/descàrregues). La distribució dels resultats de la recerca a través de RODERIC contribuirà de forma important a augmentar la visibilitat i l'impacte de la recerca produïda en la Universitat de València. Si desitja més informació, pot posar-se en contacte amb nosaltres en l'adreça roderic@uv.es o al telèfon 9639 83359.

   Sel·lecció de llibres-e de Sciencedirect

   11/02/14

   Participa en la sel·lecció de llibres-e

   Durant l'any 2014 tindrem en proves una col·lecció de llibres electrònics de Sciencedirect. A final d'any seleccionarem una part d'ells per a la seua compra tenint en compte els vostres suggeriments. Envia'ns la teua selecció a revistas@uv.es o mitjançant el formulari de recursos en prova.

   08/01/14

   Formació a la carta sobre RODERIC i OJS

   Coneixes el repositori institucional RODERIC? Saps quins documents inclou i com es diposita? Saps que pot dipositar els teus articles des del gestor de currículum GREC? Coneixes la pàgina de Perfils RODERIC? Saps que pots editar la teua revista a través de la plataforma OJS i difondre-la en el repositori? Si desitjes formació sobre qualsevol d'aquests aspectes, pots sol·licitar un curs a la carta. Aquests cursos són sessions organitzades a petició d'un professor per als membres del seu Departament o Institut, o d'un editor d'alguna de les revistes que es publiquen en la nostra universitat. Aquestes sessions seran dissenyades a la mesura de les necessitats de cada grup d'usuaris. Per a demanar un curs sobre RODERIC o publicació de revistes amb OJS pots utilitzar el formulari de sol·licitud de cursos a la carta de la nostra web

    
    
    
   Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord