• .

 • .

 • .

 • .

 • .

 • .

Trobes+

10/09/14

Trobes+: cerca en els recursos de la biblioteca amb un sol clic

El Servei de Biblioteques i Documentació ofereix el nou cercador de les biblioteques Trobes + (més enllà del catàleg Trobes). Es tracta d'una eina de cerca molt potent que permet consultar diverses fonts d'informació de la biblioteca (catàleg, repositori, bases de dades, revistes-e, llibres-e, portals web, etc) en una sola i senzilla cerca. El seu funcionament és molt semblant als grans cercadors d'internet com Google: només cal escriure un o diversos termes que interessen i en un sol clik podem recuperar un llistat de llibres, articles, capítols de llibre, pàgines web, articles de premsa etc pertinents i de qualitat amb l'enllaç al text complet sempre que estiga disponible. Els avantatges del cercador són moltes: accés fàcil i ràpid als recursos, enllaços als textos complets dels articles, resultats ordenats per rellevància, possibilitat d'afinar els resultats per diferents criteris, etc

03/09/14

Publicat el factor d'impacte de les revistes 2013

Ja està disponible l'edició 2013 de Journal Citations Reports (JCR) amb el factor d'impacte de les revistes científiques. FECYT proporciona a més les dades en format de taula per consultar i descarregar les dades de manera més còmoda (Eina d'anàlisi de JCR).

Biblioteca d'Humanitats

31/07/14

La Biblioteca d’Humanitats ha obtingut la certificació AENOR d’accessibilitat universal

Amb data 25 de juliol, AENOR ha concedit a la Biblioteca d’Humanitats “Joan Reglà” de la Universitat de València el certificat AENOR d’accessibilitat universal com a reconeixement i evidència de la conformitat del seu sistema de gestió amb la norma UNE 170001-2:2007. Aquesta és la segona biblioteca del Servei de Biblioteques i Documentació que obté aquest certificat, després de la Biblioteca d’Educació “María Moliner”. D’acord amb la política de la Universitat, el Servei de Biblioteques i Documentació assumeix en la seua carta de serveis, en període de revisió, el compromís de mantenir els certificats ja concedits i procurar l’obtenció d’aquest certificat per a aquelles biblioteques que ho permeten.

  12/05/14

  Més de 10.000 documents d'investigació

  Hem sobrepassat ja els deu mil documents de recerca en RODERIC. Aquests documents procedeixen dels dipòsits directes per part dels investigadors a través de la pàgina del nostre repositori, de les càrregues de les revistes editades en la Universitat de València i dels articles de recerca procedents de GREC. Gràcies a la nova funcionalitat de GREC, que permet adjuntar el PDF dels articles de revista en el currículum, el nombre de documents dipositats en RODERIC a través d'aquesta via és ja superior al miler. Tots aquests documents són inditzats per Google Scholar entre altres motors de cerca, i se pot obtenir dades del seu ús (consultes/descàrregues). La distribució dels resultats de la recerca a través de RODERIC contribuirà de forma important a augmentar la visibilitat i l'impacte de la recerca produïda en la Universitat de València. Si desitja més informació, pot posar-se en contacte amb nosaltres en l'adreça roderic@uv.es o al telèfon 9639 83359.

   Sel·lecció de llibres-e de Sciencedirect

   11/02/14

   Participa en la sel·lecció de llibres-e

   Durant l'any 2014 tindrem en proves una col·lecció de llibres electrònics de Sciencedirect. A final d'any seleccionarem una part d'ells per a la seua compra tenint en compte els vostres suggeriments. Envia'ns la teua selecció a revistas@uv.es o mitjançant el formulari de recursos en prova.

   08/01/14

   Formació a la carta sobre RODERIC i OJS

   Coneixes el repositori institucional RODERIC? Saps quins documents inclou i com es diposita? Saps que pot dipositar els teus articles des del gestor de currículum GREC? Coneixes la pàgina de Perfils RODERIC? Saps que pots editar la teua revista a través de la plataforma OJS i difondre-la en el repositori? Si desitjes formació sobre qualsevol d'aquests aspectes, pots sol·licitar un curs a la carta. Aquests cursos són sessions organitzades a petició d'un professor per als membres del seu Departament o Institut, o d'un editor d'alguna de les revistes que es publiquen en la nostra universitat. Aquestes sessions seran dissenyades a la mesura de les necessitats de cada grup d'usuaris. Per a demanar un curs sobre RODERIC o publicació de revistes amb OJS pots utilitzar el formulari de sol·licitud de cursos a la carta de la nostra web

   27/11/13

   Projecte Cèsar: comença la digitalització de tesis

   Dins del marc del Projecte Cèsar de digitalització de tesis doctorals de la Universitat de València, s'han rebut prop de 1000 formularis de consentiment dels respectius autors. Aquestes tesis seran digitalitzades sense cap cost per a la nostra institució i en un període de dos mesos es trobaran accessibles en el nostre repositori d'accés obert RODERIC. La contribució dels doctors a aquest projecte augmenta la visibilitat dels resultats de la investigació generats per la nostra universitat. Si esteu interessats a participar en aquest projecte, contacteu amb nosaltres en el correu roderic@uv.es.