• .
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .
Biblioteca d'Humanitats

27/03/15

Horari Setmana Santa i Pasqua

La Biblioteca d'Humanitats "Joan Reglà" romandrà oberta del 7 al 10 d'abril de 8:30 a 21:00 hores. A més, la sala d'estudi Thesaurus estarà oberta tots els dies excepte els dilluns 6 i 13 d'abril. La resta de biblioteques estaran tancades.

Classics a la Nau

23/03/15

Torna Clàssics a la Nau, els dijous 26 de març

El pròxim 26 de març torna "Clàssics a La Nau". A les 19:00 h. a l’Aula Magna del edifici LA NAU Centre Cultural de la Universitat de València tindrà lloc la conferència de Vicent Garcia Peris “Una aproximació a la traducció corellana de la Vita Christi de Ludolf de Saxònia.” L'entrada és lliure.

04/03/15

Troba bona bibliografia per al teu treball de classe o TFG i explica la teua experiència

El cercador Trobes + també es diu “eina de descobriment” perquè recupera molta més informació que el catàleg clàssic Trobes. Com funciona? En una senzilla cerca (igual que Google) trobaràs moltíssima informació de qualitat sobre el tema que t’interessa: llibres, articles electrònics, pàgines i portals web …. Prova-ho ara: En la nostra web tecleja a la cel·la de cerca, les paraules clau del teu treball de classe o TFG i explica’ns la teua experiència amb Trobes+

Setmana de Falles

02/03/15

Calendari Falles

Durant la setmana de Falles, les biblioteques romandran tancades del 14 al 22 de març excepte la sala Thesaurus (Edifici La Nau) que estarà oberta en el seu horari habitual.

Premsa online

16/02/15

Nova base de dades de premsa

El Servei de Biblioteques ha subscrit un nou recurs: MyNews Hemeroteca. És una base de dades de premsa per a estudiants e investigadors de la comunicació i documentació que emmagatzema les edicions dels principals periòdics espanyols. Conté un cercador de notícies per a realitzar cerques senzilles o avançades. Conté més de 200 periòdics i 800 fonts online i més de 120 milions d’articles des de 1996 en espanyol, català, basc i gallec. El proper dijous 19 de febrer hi haurà dues sessions de formació pràctica sobre aquesta base de dades: una al campus de Blasco Ibáñez i una altra al campus de Tarongers. Si esteu interessats en assistir a alguna d'aquestes sessions podeu inscriure-vos mitjançant el formulari

Classics a la Nau

26/01/15

Clàssics a la Nau, els dijous de l'AVL

El pròxim 29 d’Gener torna "Clàssics a La Nau". A les 19:00 h. a l’Aula Magna del edifici LA NAU Centre Cultural de la Universitat de València tindrà lloc la conferència de Aniceto Masferrer “Furs e ordinacions del Regne de València. El moviment compilatori a la tradición jurídica valenciana. (BH Inc.14(1). L'entrada és lliure.

Guia per a la redacció de referències cartogràfiques

26/01/15

Com citar cartografia en treballs acadèmics i d'investigació segons les diferents normes internacionals

Les cartoteques de les universitats de Cantàbria i de València han redactat una guia per a la redacció de referències bibliogràfiques de documentació cartogràfica La guia, que segueix la norma UNE-ISO 690, té dues parts. La primera dóna les instruccions sobre com redactar els diferents camps de la cita i, la segona, mostra el model i exemples per a les diferents tipologies de documents cartogràfics, tant impresos com electrònics.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord