• .

 • .

 • .

 • .

 • .

 • .

Classics a la Nau

26/01/15

Clàssics a la Nau, els dijous de l'AVL

El pròxim 29 d’Gener torna "Clàssics a La Nau". A les 19:00 h. a l’Aula Magna del edifici LA NAU Centre Cultural de la Universitat de València tindrà lloc la conferència de Aniceto Masferrer “Furs e ordinacions del Regne de València. El moviment compilatori a la tradición jurídica valenciana. (BH Inc.14(1). L'entrada és lliure.

Guia per a la redacció de referències cartogràfiques

26/01/15

Com citar cartografia en treballs acadèmics i d'investigació segons les diferents normes internacionals

Les cartoteques de les universitats de Cantàbria i de València han redactat una guia per a la redacció de referències bibliogràfiques de documentació cartogràfica La guia, que segueix la norma UNE-ISO 690, té dues parts. La primera dóna les instruccions sobre com redactar els diferents camps de la cita i, la segona, mostra el model i exemples per a les diferents tipologies de documents cartogràfics, tant impresos com electrònics.

Nous recursos 2015

20/01/15

Nous recursos subscrits en 2015

El nou any ens porta una sèrie de canvis en les subscripcions de recursos electrònics. Alguns són nous, uns altres continuen amb més contingu i altres s’han cancel·lat. Destaquen les nova bases de dades de notícies "My news", la base de dades de proves psicològiques "PsycTESTs" i diverses col·leccions de llibres electrònics en anglès i castellà

[Llegir més]

  App UV

  19/01/15

  Identificació amb la targeta digital

  Ja pots identificar-te i entrar a les biblioteques durant en període d'exàmens mostrant la targeta digital disponible a l'app de la Universitat de València juntament amb el DNI

  Parada RODERIC

  13/01/15

  Parada del repositori RODERIC

  RODERIC patirà una parada programada dimecres que ve 14 de Gener de 2015 des de les 15:00 fins a les 20:00 hores per a dur a terme una actualització del sistema. Durant aquest temps no es podrà accedir ni al dipòsit de documents ni a la consulta del portal. Preguem disculpen les molèsties. Per a qualsevol qüestió, posen-se en contacte amb els administradors del sistema enviant un email a roderic@uv.es o cridant al telèfon +34 963 864 756.

   Estudiants en la biblioteca

   08/12/14

   Biblioteques obertes 24 hores

   La Biblioteca de Ciències Socials, sols planta -1, (Campus Tarongers), la Biblioteca de Ciències (Campus Burjassot) i la Biblioteca d'Humanitats (Campus Blasco Ibáñez) obriran 24 hores des del 26 de desembre al 30 de gener. El 31 de desembre i el 5 de gener estaran obertes fins a les 14:30 hores. Els dies 1 i 6 de gener romandran tancades.

    07/12/14

    Matrícula oberta curs "Aprèn a fer els teus treballs de classe: busca i utilitza la informació correctament (APRÈN CI2)"

    Fins al 20 de gener està oberta la matricula del curs online "Aprèn a fer els teus treballs de classe: busca i utilitza la informació correctament (APRÈN CI2)" La matrícula es fa a través del Portal de Serveis Estudiant. Al portal cal escollir l'opció del menú "Matrícula altres estudis i activitats" i després "Matrícula d'activitats del Servici d'Extensió Universitària". La matrícula del curs és gratuïta (excepte el pagament de la taxa d’expedició del certificat: 27’34 €) i està oberta a tots els estudiants de grau de totes les titulacions de la Universitat de València. El curs compta amb el reconeixement d’1,5 crèdits en els graus llistats al blog del curs.

     
     
    Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord