• .

 • .

 • .

 • .

 • .

 • .

Trobes+

10/09/14

Trobes+: cerca en els recursos de la biblioteca amb un sol clic

El Servei de Biblioteques i Documentació ofereix el nou cercador de les biblioteques Trobes + (més enllà del catàleg Trobes). Es tracta d'una eina de cerca molt potent que permet consultar diverses fonts d'informació de la biblioteca (catàleg, repositori, bases de dades, revistes-e, llibres-e, portals web, etc) en una sola i senzilla cerca. El seu funcionament és molt semblant als grans cercadors d'internet com Google: només cal escriure un o diversos termes que interessen i en un sol clik podem recuperar un llistat de llibres, articles, capítols de llibre, pàgines web, articles de premsa etc pertinents i de qualitat amb l'enllaç al text complet sempre que estiga disponible. Els avantatges del cercador són moltes: accés fàcil i ràpid als recursos, enllaços als textos complets dels articles, resultats ordenats per rellevància, possibilitat d'afinar els resultats per diferents criteris, etc

03/09/14

Publicat el factor d'impacte de les revistes 2013

Ja està disponible l'edició 2013 de Journal Citations Reports (JCR) amb el factor d'impacte de les revistes científiques. FECYT proporciona a més les dades en format de taula per consultar i descarregar les dades de manera més còmoda (Eina d'anàlisi de JCR).

Biblioteca d'Humanitats

31/07/14

La Biblioteca d’Humanitats ha obtingut la certificació AENOR d’accessibilitat universal

Amb data 25 de juliol, AENOR ha concedit a la Biblioteca d’Humanitats “Joan Reglà” de la Universitat de València el certificat AENOR d’accessibilitat universal com a reconeixement i evidència de la conformitat del seu sistema de gestió amb la norma UNE 170001-2:2007. Aquesta és la segona biblioteca del Servei de Biblioteques i Documentació que obté aquest certificat, després de la Biblioteca d’Educació “María Moliner”. D’acord amb la política de la Universitat, el Servei de Biblioteques i Documentació assumeix en la seua carta de serveis, en període de revisió, el compromís de mantenir els certificats ja concedits i procurar l’obtenció d’aquest certificat per a aquelles biblioteques que ho permeten.

  12/05/14

  Més de 10.000 documents d'investigació

  Hem sobrepassat ja els deu mil documents de recerca en RODERIC. Aquests documents procedeixen dels dipòsits directes per part dels investigadors a través de la pàgina del nostre repositori, de les càrregues de les revistes editades en la Universitat de València i dels articles de recerca procedents de GREC. Gràcies a la nova funcionalitat de GREC, que permet adjuntar el PDF dels articles de revista en el currículum, el nombre de documents dipositats en RODERIC a través d'aquesta via és ja superior al miler. Tots aquests documents són inditzats per Google Scholar entre altres motors de cerca, i se pot obtenir dades del seu ús (consultes/descàrregues). La distribució dels resultats de la recerca a través de RODERIC contribuirà de forma important a augmentar la visibilitat i l'impacte de la recerca produïda en la Universitat de València. Si desitja més informació, pot posar-se en contacte amb nosaltres en l'adreça roderic@uv.es o al telèfon 9639 83359.

   Sel·lecció de llibres-e de Sciencedirect

   11/02/14

   Participa en la sel·lecció de llibres-e

   Durant l'any 2014 tindrem en proves una col·lecció de llibres electrònics de Sciencedirect. A final d'any seleccionarem una part d'ells per a la seua compra tenint en compte els vostres suggeriments. Envia'ns la teua selecció a revistas@uv.es o mitjançant el formulari de recursos en prova.

   08/01/14

   Formació a la carta sobre RODERIC i OJS

   Coneixes el repositori institucional RODERIC? Saps quins documents inclou i com es diposita? Saps que pot dipositar els teus articles des del gestor de currículum GREC? Coneixes la pàgina de Perfils RODERIC? Saps que pots editar la teua revista a través de la plataforma OJS i difondre-la en el repositori? Si desitjes formació sobre qualsevol d'aquests aspectes, pots sol·licitar un curs a la carta. Aquests cursos són sessions organitzades a petició d'un professor per als membres del seu Departament o Institut, o d'un editor d'alguna de les revistes que es publiquen en la nostra universitat. Aquestes sessions seran dissenyades a la mesura de les necessitats de cada grup d'usuaris. Per a demanar un curs sobre RODERIC o publicació de revistes amb OJS pots utilitzar el formulari de sol·licitud de cursos a la carta de la nostra web