• .

 • .

 • .

 • .

 • .

 • .

PIV-5U

30/10/14

Nou servei: préstec interuniversitari entre les universitats públiques valencianes

Les universitats públiques valencianes signen un conveni en el marc del Campus Hábitat 5U (CH5U), (projecte de Campus d’Excel•lència Internacional) per a la creació del servei denominat Préstec Interuniversitari Valencià Campus Hàbitat 5U (PIV-5U). El PIV-5U permetrà al Personal Docent i Investigador (PDI) i el Personal d'Administració i Serveis (PAS) de les cinc universitats obtenir en préstec els documents de qualsevol altra institució signant. Les universitats també col·laboraran en la potenciació dels serveis digitals de les biblioteques, amb especial atenció a l'accés obert a la ciència: desenvolupament i harmonització dels dipòsits institucionals i els gestors de revistes electròniques en obert.

25/10/14

Matricula oberta curs "Aprèn a fer els teus treballs de classe: busca i utilitza la informació correctament (APRÈN CI2)"

El proper dilluns 3 de novembre s'obre la matricula del curs online "Aprèn a fer els teus treballs de classe: busca i utilitza la informació correctament (APRÈN CI2)" La matricula es farà a través del Portal de Serveis Estudiant. Al portal cal escollir l'opció del menú "Matricula altres estudis i activitats" i després "Matricula d'activitats del Servici d'Extensió Universitària". La matricula del curs és gratuïta (excepte el pagament de la taxa d’expedició del certificat: 27’34 €) i està oberta a tots els estudiants de grau de totes les titulacions de la Universitat de València. El curs compta amb el reconeixement d’1,5 crèdits en els graus llistats al blog del curs.

24/10/14

Participació de la Universitat de València en la Open Access Week 2014

La Setmana Internacional de l'accés obert (Open Access Week) s'ha convertit en un esdeveniment internacional que té com a objectiu donar a conèixer l'accés obert com a nou tipus de comunicació científica. Universitats de tot el món organitzen actes de difusió i promoció de l'accés obert com a mitjà per a conscienciar als investigadors de la importància de fer disponibles les seues publicacions en repositoris institucionals o revistes obertes. En aquesta edició la participació del SBD s'ha centrat en la difusió de les activitats que duem a terme dins del grup de treball de repositoris de REBIUN.

[Llegir més]

  Sorteig ipad mini

  10/10/14

  Participa en el sorteig d'un iPad mini o de un carregador extern de butxaca contestant l'enquesta

  Per a nosaltres és fonamental conèixer el nivell de satisfacció que tenen les usuàries i usuaris dels nostres serveis. Per a això necessitem la teua opinió. Per favor, ajuda'ns a millorar contestant l'enquesta.

  22/09/14

  Projecte Cèsar: tesis carregades en RODERIC

  El Projecte Cèsar de digitalització de tesi de la Universitat de València ha finalitzat amb èxit. Les tesis electròniques ja es poden consultar en accés obert i sota llicència Creative Commons en RODERIC. Per a accedir als documents i a les dades de l'ISBN, que ha gestionat l'editorial ProQuest, s'ha de realitzar una cerca en trobes+ per títol o autor. D'aquesta manera obtindrà les dades de tots els exemplars que es troben disponibles de la seua tesi: en paper o microfitxa, en format electrònic i amb accés obert en el repositori RODERIC i en la base de dades de pagament ProQuest Dissertations and Theses. En aquesta última podrà veure el nombre ISBN de la seua tesi.

  Biblioteca d'Humanitats

  31/07/14

  La Biblioteca d’Humanitats ha obtingut la certificació AENOR d’accessibilitat universal

  Amb data 25 de juliol, AENOR ha concedit a la Biblioteca d’Humanitats “Joan Reglà” de la Universitat de València el certificat AENOR d’accessibilitat universal com a reconeixement i evidència de la conformitat del seu sistema de gestió amb la norma UNE 170001-2:2007. Aquesta és la segona biblioteca del Servei de Biblioteques i Documentació que obté aquest certificat, després de la Biblioteca d’Educació “María Moliner”. D’acord amb la política de la Universitat, el Servei de Biblioteques i Documentació assumeix en la seua carta de serveis, en període de revisió, el compromís de mantenir els certificats ja concedits i procurar l’obtenció d’aquest certificat per a aquelles biblioteques que ho permeten.

   12/05/14

   Més de 10.000 documents d'investigació

   Hem sobrepassat ja els deu mil documents de recerca en RODERIC. Aquests documents procedeixen dels dipòsits directes per part dels investigadors a través de la pàgina del nostre repositori, de les càrregues de les revistes editades en la Universitat de València i dels articles de recerca procedents de GREC. Gràcies a la nova funcionalitat de GREC, que permet adjuntar el PDF dels articles de revista en el currículum, el nombre de documents dipositats en RODERIC a través d'aquesta via és ja superior al miler. Tots aquests documents són inditzats per Google Scholar entre altres motors de cerca, i se pot obtenir dades del seu ús (consultes/descàrregues). La distribució dels resultats de la recerca a través de RODERIC contribuirà de forma important a augmentar la visibilitat i l'impacte de la recerca produïda en la Universitat de València. Si desitja més informació, pot posar-se en contacte amb nosaltres en l'adreça roderic@uv.es o al telèfon 9639 83359.

     
     
     
    Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord