• .

 • .

 • .

 • .

 • .

 • .

09/12/14

Horari Nadal 2014

Entrega del ipad mini

09/12/14

Entrega de l' Ipad a l'estudiant del doble grau de Sociologia i Ciències Polítiques

El passat divendres 5 de desembre, el rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo Sánchez va lliurar a l’estudiant Isacar Marín García (Doble Grau en Sociologia i Ciències Polítiques i de l'Administració Pública) l’Ipad Mini que havia guanyat per respondre l’enquesta de satisfacció del Servei de Biblioteques i Documentació. Al lliurament, que va tindre lloc a l’edifici de La Nau, van assistir també el vicerector de Cultura i Igualtat, Antonio Ariño Villaroya, la directora del Servei de Biblioteques i Documentació, Victoria García Esteve i personal del SBD que formen part del Comitè d’Autoavaluació.

  Biblioteca d'Humanitats

  08/12/14

  La Biblioteca d'Humanitats obri caps de setmana

  La Biblioteca d'Humanitats "Joan Reglà" estarà oberta els caps de setmana del 13-14 i 20-21 de desembre, de 9:00 a 21:00 hores.

  [Llegir més]

   Estudiants en la biblioteca

   08/12/14

   Biblioteques obertes 24 hores

   La Biblioteca de Ciències Socials, sols planta -1, (Campus Tarongers), la Biblioteca de Ciències (Campus Burjassot) i la Biblioteca d'Humanitats (Campus Blasco Ibáñez) obriran 24 hores des del 26 de desembre al 30 de gener. El 31 de desembre i el 5 de gener estaran obertes fins a les 15:00 hores. Els dies 1 i 6 de gener romandran tancades.

    07/12/14

    Matrícula oberta curs "Aprèn a fer els teus treballs de classe: busca i utilitza la informació correctament (APRÈN CI2)"

    El proper dilluns 3 de novembre s'obre la matricula del curs online "Aprèn a fer els teus treballs de classe: busca i utilitza la informació correctament (APRÈN CI2)" La matrícula es farà a través del Portal de Serveis Estudiant. Al portal cal escollir l'opció del menú "Matrícula altres estudis i activitats" i després "Matrícula d'activitats del Servici d'Extensió Universitària". La matrícula del curs és gratuïta (excepte el pagament de la taxa d’expedició del certificat: 27’34 €) i està oberta a tots els estudiants de grau de totes les titulacions de la Universitat de València. El curs compta amb el reconeixement d’1,5 crèdits en els graus llistats al blog del curs.

    25/11/14

    Guanyadors i guanyadores de carregadors de butxaca

    El Servei de Biblioteques i Documentació en col·laboració amb la Unitat de Qualitat, ha dut a terme una enquesta de satisfacció entre els professors i professores de la Universitat i el personal del SBD amb la finalitat de millorar la qualitat dels seus serveis. S’han rebut més de 400 respostes. Els participants han entrat en el sorteig de 10 carregadors externs de butxaca.

    [Llegir més]

     Sorteig Ipad mini

     25/11/14

     Guanyador del Ipad Mini

     El Servei de Biblioteques i Documentació en col·laboració amb la Unitat de Qualitat, ha dut a terme una enquesta de satisfacció entre els estudiants de la Universitat amb la finalitat de millorar la qualitat dels seus serveis. S’han rebut més de 3.000 respostes. Els participants han entrat en el sorteig d'un iPad mini. El número guanyador correspon a Isacar Marín García, estudiant del Doble Grau en Sociologia i Ciències Polítiques i de l'Administració Pública Enhorabona!

       
       
      Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord