• .

 • .

 • .

 • .

 • .

11/04/14

Llibres per a Pasqua

Per a vacances de Pasqua emporta't els llibres com un préstec habitual. Mai t'eixirà a retornar en el període del 17 al 28 d'abril. Recorda si vols renovar el préstec, ho podràs fer entre el dia que reps l'avís de cortesia i el dia abans de la data de venciment (si altre usuari no l'ha reservat).

  07/04/14

  Horari Setmana Santa i Pasqua

  La Biblioteca de Socials (Campus Tarongers) obrirà del 22 al 25 d'abril de 8:30 a 14:30 hores (sols la planta -1). Aquesta Biblioteca tancarà del 18 al 21 i del 26 al 28 d'abril. A més, la Sala Thesaurus (Edifici La Nau) estarà oberta en horari habitual, excepte divendres 18 que obrirà de 9:30 a 13:45 i els dies 21 i 28 d'abril que estarà tancada. La resta de biblioteques romandran tancades del 18 al 28 d'abril.

  [Llegir més]

  11/03/14

  Publica la teua tesi gratis amb una editorial internacional de prestigi

  Ara pots publicar de forma gratuïta la teua tesi doctoral amb l'editorial internacional ProQuest/UMI a través de la seua plataforma ProQuest/UMI Dissertation Publishing. Pots optar per publicar-la únicament en format digital de forma gratuïta i/o encarregar sota pagament copies de la teua tesi en paper. Totes les tesis disposaran de ISBN, i el període de publicació serà de dos a tres mesos des de la seua revisió pels administradors del repositori RODERIC. Les condicions d'aquesta publicació s'especifiquen en la pàgina de ProQuest/UMI Dissertation Publishing, on podràs trobar també guies i documentació que t'ajudaran a realitzar el dipòsit. Per a publicar la tesi a través de la plataforma ProQuest/UMI Dissertation Publishing és condició indispensable haver dipositat la tesi prèviament en RODERIC. Si desitja més informació, contacta amb nosaltres en l'adreça roderic@uv.es o al telèfon 9639 83359.

  Sel·lecció de llibres-e de Sciencedirect

  11/02/14

  Participa en la sel·lecció de llibres-e

  Durant l'any 2014 tindrem en proves una col·lecció de llibres electrònics de Sciencedirect. A final d'any seleccionarem una part d'ells per a la seua compra tenint en compte els vostres suggeriments. Envia'ns la teua selecció a revistas@uv.es o mitjançant el formulari de recursos en prova.

  08/01/14

  Formació a la carta sobre RODERIC i OJS

  Coneixes el repositori institucional RODERIC? Saps quins documents inclou i com es diposita? Saps que pot dipositar els teus articles des del gestor de currículum GREC? Coneixes la pàgina de Perfils RODERIC? Saps que pots editar la teua revista a través de la plataforma OJS i difondre-la en el repositori? Si desitjes formació sobre qualsevol d'aquests aspectes, pots sol·licitar un curs a la carta. Aquests cursos són sessions organitzades a petició d'un professor per als membres del seu Departament o Institut, o d'un editor d'alguna de les revistes que es publiquen en la nostra universitat. Aquestes sessions seran dissenyades a la mesura de les necessitats de cada grup d'usuaris. Per a demanar un curs sobre RODERIC o publicació de revistes amb OJS pots utilitzar el formulari de sol·licitud de cursos a la carta de la nostra web

  27/11/13

  Projecte Cèsar: comença la digitalització de tesis

  Dins del marc del Projecte Cèsar de digitalització de tesis doctorals de la Universitat de València, s'han rebut prop de 1000 formularis de consentiment dels respectius autors. Aquestes tesis seran digitalitzades sense cap cost per a la nostra institució i en un període de dos mesos es trobaran accessibles en el nostre repositori d'accés obert RODERIC. La contribució dels doctors a aquest projecte augmenta la visibilitat dels resultats de la investigació generats per la nostra universitat. Si esteu interessats a participar en aquest projecte, contacteu amb nosaltres en el correu roderic@uv.es.