• .

 • .

 • .

 • .

 • .

 • .

Nous recursos 2015

20/01/15

Nous recursos subscrits en 2015

El nou any ens porta una sèrie de canvis en les subscripcions de recursos electrònics. Alguns són nous, uns altres continuen amb més contingu i altres s’han cancel·lat. Destaquen les nova bases de dades de notícies "My news", la base de dades de proves psicològiques "PsycTESTs" i diverses col·leccions de llibres electrònics en anglès i castellà

[Llegir més]

  App UV

  19/01/15

  Identificació amb la targeta digital

  Ja pots identificar-te i entrar a les biblioteques durant en període d'exàmens mostrant la targeta digital disponible a l'app de la Universitat de València juntament amb el DNI

  Parada RODERIC

  13/01/15

  Parada del repositori RODERIC

  RODERIC patirà una parada programada dimecres que ve 14 de Gener de 2015 des de les 15:00 fins a les 20:00 hores per a dur a terme una actualització del sistema. Durant aquest temps no es podrà accedir ni al dipòsit de documents ni a la consulta del portal. Preguem disculpen les molèsties. Per a qualsevol qüestió, posen-se en contacte amb els administradors del sistema enviant un email a roderic@uv.es o cridant al telèfon +34 963 864 756.

   Estudiants en la biblioteca

   08/12/14

   Biblioteques obertes 24 hores

   La Biblioteca de Ciències Socials, sols planta -1, (Campus Tarongers), la Biblioteca de Ciències (Campus Burjassot) i la Biblioteca d'Humanitats (Campus Blasco Ibáñez) obriran 24 hores des del 26 de desembre al 30 de gener. El 31 de desembre i el 5 de gener estaran obertes fins a les 14:30 hores. Els dies 1 i 6 de gener romandran tancades.

    07/12/14

    Matrícula oberta curs "Aprèn a fer els teus treballs de classe: busca i utilitza la informació correctament (APRÈN CI2)"

    Fins al 20 de gener està oberta la matricula del curs online "Aprèn a fer els teus treballs de classe: busca i utilitza la informació correctament (APRÈN CI2)" La matrícula es fa a través del Portal de Serveis Estudiant. Al portal cal escollir l'opció del menú "Matrícula altres estudis i activitats" i després "Matrícula d'activitats del Servici d'Extensió Universitària". La matrícula del curs és gratuïta (excepte el pagament de la taxa d’expedició del certificat: 27’34 €) i està oberta a tots els estudiants de grau de totes les titulacions de la Universitat de València. El curs compta amb el reconeixement d’1,5 crèdits en els graus llistats al blog del curs.

    25/11/14

    Guanyadors i guanyadores de carregadors de butxaca

    El Servei de Biblioteques i Documentació en col·laboració amb la Unitat de Qualitat, ha dut a terme una enquesta de satisfacció entre els professors i professores de la Universitat i el personal del SBD amb la finalitat de millorar la qualitat dels seus serveis. S’han rebut més de 400 respostes. Els participants han entrat en el sorteig de 10 carregadors externs de butxaca.

    [Llegir més]

     Sorteig Ipad mini

     25/11/14

     Guanyador del Ipad Mini

     El Servei de Biblioteques i Documentació en col·laboració amb la Unitat de Qualitat, ha dut a terme una enquesta de satisfacció entre els estudiants de la Universitat amb la finalitat de millorar la qualitat dels seus serveis. S’han rebut més de 3.000 respostes. Els participants han entrat en el sorteig d'un iPad mini. El número guanyador correspon a Isacar Marín García, estudiant del Doble Grau en Sociologia i Ciències Polítiques i de l'Administració Pública Enhorabona!

       
       
      Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord