• .

 • .

 • .

 • .

 • .

 • .

25/11/14

Guanyadors i guanyadores de carregadors de butxaca

El Servei de Biblioteques i Documentació en col·laboració amb la Unitat de Qualitat, ha dut a terme una enquesta de satisfacció entre els professors i professores de la Universitat i el personal del SBD amb la finalitat de millorar la qualitat dels seus serveis. S’han rebut més de 400 respostes. Els participants han entrat en el sorteig de 10 carregadors externs de butxaca.

[Llegir més]

  Sorteig Ipad mini

  25/11/14

  Guanyador del Ipad Mini

  El Servei de Biblioteques i Documentació en col·laboració amb la Unitat de Qualitat, ha dut a terme una enquesta de satisfacció entre els estudiants de la Universitat amb la finalitat de millorar la qualitat dels seus serveis. S’han rebut més de 3.000 respostes. Els participants han entrat en el sorteig d'un iPad mini. El número guanyador correspon a Isacar Marín García, estudiant del Doble Grau en Sociologia i Ciències Polítiques i de l'Administració Pública Enhorabona!

   Estudiants en la biblioteca

   19/11/14

   Biblioteques obertes 24 hores

   La Biblioteca de Ciències Socials (Campus Tarongers), la Biblioteca de Ciències (Campus Burjassot) i la Biblioteca d'Humanitats (Campus Blasco Ibáñez) obriran 24 hores des del 26 de desembre al 30 de gener. El 31 de desembre i el 5 de gener estaran obertes fins a les 15:00 hores. Els dies 1 i 6 de gener romandran tancades.

    Biblioteca d'Humanitats

    18/11/14

    La Biblioteca d'Humanitats obri caps de setmana

    La Biblioteca d'Humanitats "Joan Reglà" estarà oberta els caps de setmana del 13-14 i 20-21 de desembre, de 9:00 a 21:00 hores.

    [Llegir més]

     Editorial Emerald

     17/11/14

     Premis anuals de l'editorial Emerald

     L'editorial nord-americana Emerald concedeix anualment diversos premis als llibres i articles que considera especialment destacats per la seua alta qualitat, impacte internacional i per la seua contribució al coneixement científic. En la seua pàgina web podeu veure les fotografies i els enllaços a aquests continguts, com ara, els premis atorgats als investigadors de la Universitat de València.

     PIV-5U

     30/10/14

     Nou servei: préstec interuniversitari entre les universitats públiques valencianes

     Les universitats públiques valencianes signen un conveni en el marc del Campus Hábitat 5U (CH5U), (projecte de Campus d’Excel•lència Internacional) per a la creació del servei denominat Préstec Interuniversitari Valencià Campus Hàbitat 5U (PIV-5U). El PIV-5U permetrà al Personal Docent i Investigador (PDI) i el Personal d'Administració i Serveis (PAS) de les cinc universitats obtenir en préstec els documents de qualsevol altra institució signant. Les universitats també col·laboraran en la potenciació dels serveis digitals de les biblioteques, amb especial atenció a l'accés obert a la ciència: desenvolupament i harmonització dels dipòsits institucionals i els gestors de revistes electròniques en obert.

     25/10/14

     Matricula oberta curs "Aprèn a fer els teus treballs de classe: busca i utilitza la informació correctament (APRÈN CI2)"

     El proper dilluns 3 de novembre s'obre la matricula del curs online "Aprèn a fer els teus treballs de classe: busca i utilitza la informació correctament (APRÈN CI2)" La matricula es farà a través del Portal de Serveis Estudiant. Al portal cal escollir l'opció del menú "Matricula altres estudis i activitats" i després "Matricula d'activitats del Servici d'Extensió Universitària". La matricula del curs és gratuïta (excepte el pagament de la taxa d’expedició del certificat: 27’34 €) i està oberta a tots els estudiants de grau de totes les titulacions de la Universitat de València. El curs compta amb el reconeixement d’1,5 crèdits en els graus llistats al blog del curs.

      
      
      
     Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord