• .

 • .

 • .

 • .

 • .

 • .

Estudiants en la biblioteca

19/11/14

Biblioteques obertes 24 hores

La Biblioteca de Ciències Socials (Campus Tarongers), la Biblioteca de Ciències (Campus Burjassot) i la Biblioteca d'Humanitats (Campus Blasco Ibáñez) obriran 24 hores des del 26 de desembre al 30 de gener. El 31 de desembre i el 5 de gener estaran obertes fins a les 15:00 hores. Els dies 1 i 6 de gener romandran tancades.

  Biblioteca d'Humanitats

  18/11/14

  La Biblioteca d'Humanitats obri caps de setmana

  La Biblioteca d'Humanitats "Joan Reglà" estarà oberta els caps de setmana del 13-14 i 20-21 de desembre, de 9:00 a 21:00 hores.

  [Llegir més]

   Editorial Emerald

   17/11/14

   Premis anuals de l'editorial Emerald

   L'editorial nord-americana Emerald concedeix anualment diversos premis als llibres i articles que considera especialment destacats per la seua alta qualitat, impacte internacional i per la seua contribució al coneixement científic. En la seua pàgina web podeu veure les fotografies i els enllaços a aquests continguts, com ara, els premis atorgats als investigadors de la Universitat de València.

   PIV-5U

   30/10/14

   Nou servei: préstec interuniversitari entre les universitats públiques valencianes

   Les universitats públiques valencianes signen un conveni en el marc del Campus Hábitat 5U (CH5U), (projecte de Campus d’Excel•lència Internacional) per a la creació del servei denominat Préstec Interuniversitari Valencià Campus Hàbitat 5U (PIV-5U). El PIV-5U permetrà al Personal Docent i Investigador (PDI) i el Personal d'Administració i Serveis (PAS) de les cinc universitats obtenir en préstec els documents de qualsevol altra institució signant. Les universitats també col·laboraran en la potenciació dels serveis digitals de les biblioteques, amb especial atenció a l'accés obert a la ciència: desenvolupament i harmonització dels dipòsits institucionals i els gestors de revistes electròniques en obert.

   25/10/14

   Matricula oberta curs "Aprèn a fer els teus treballs de classe: busca i utilitza la informació correctament (APRÈN CI2)"

   El proper dilluns 3 de novembre s'obre la matricula del curs online "Aprèn a fer els teus treballs de classe: busca i utilitza la informació correctament (APRÈN CI2)" La matricula es farà a través del Portal de Serveis Estudiant. Al portal cal escollir l'opció del menú "Matricula altres estudis i activitats" i després "Matricula d'activitats del Servici d'Extensió Universitària". La matricula del curs és gratuïta (excepte el pagament de la taxa d’expedició del certificat: 27’34 €) i està oberta a tots els estudiants de grau de totes les titulacions de la Universitat de València. El curs compta amb el reconeixement d’1,5 crèdits en els graus llistats al blog del curs.

   22/09/14

   Projecte Cèsar: tesis carregades en RODERIC

   El Projecte Cèsar de digitalització de tesi de la Universitat de València ha finalitzat amb èxit. Les tesis electròniques ja es poden consultar en accés obert i sota llicència Creative Commons en RODERIC. Per a accedir als documents i a les dades de l'ISBN, que ha gestionat l'editorial ProQuest, s'ha de realitzar una cerca en trobes+ per títol o autor. D'aquesta manera obtindrà les dades de tots els exemplars que es troben disponibles de la seua tesi: en paper o microfitxa, en format electrònic i amb accés obert en el repositori RODERIC i en la base de dades de pagament ProQuest Dissertations and Theses. En aquesta última podrà veure el nombre ISBN de la seua tesi.

   Biblioteca d'Humanitats

   31/07/14

   La Biblioteca d’Humanitats ha obtingut la certificació AENOR d’accessibilitat universal

   Amb data 25 de juliol, AENOR ha concedit a la Biblioteca d’Humanitats “Joan Reglà” de la Universitat de València el certificat AENOR d’accessibilitat universal com a reconeixement i evidència de la conformitat del seu sistema de gestió amb la norma UNE 170001-2:2007. Aquesta és la segona biblioteca del Servei de Biblioteques i Documentació que obté aquest certificat, després de la Biblioteca d’Educació “María Moliner”. D’acord amb la política de la Universitat, el Servei de Biblioteques i Documentació assumeix en la seua carta de serveis, en període de revisió, el compromís de mantenir els certificats ja concedits i procurar l’obtenció d’aquest certificat per a aquelles biblioteques que ho permeten.

     
     
     
    Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord