• .
 • .
 • .
 • .
 • .
 • .
Mostrador de préstec de la Biblioteca de Socials

30/06/15

Préstec especial d'estiu

A partir del divendres 3 de juliol s’iniciarà en les biblioteques el préstec especial d’estiu i la devolució s'haurà d'efectuar en la setmana de l’1 al 4 de setembre. Tots els documents objecte de préstec podran ser renovats, sempre que no hagen estat sol.licitats prèviament per un altre usuari.

Biblioteca d'Humanitats

29/06/15

Horari d'estiu

Les biblioteques de la Universitat de València estaran obertes durant tot el mes de juliol. A més, la biblioteca d’Humanitats Joan Reglà (Campus Blasco Ibáñez) i la Sala d’estudi Thesarus (edifici La Nau) romandran obertes durant tot el mes d’agost. Per als horaris i els dies d’obertura de la resta de biblioteques en agost consulteu la pàgina “horari d’estiu”.

Orcid

26/06/15

ORCID: distingeix-te de la resta de investigadors

Has pensat amb quantes versions diferents del teu nom has signat treballs al llarg de la teua carrera? Possiblement hagen sigut més d'una. La conseqüència d'açò és que la teua producció en les bases de dades estarà dispersa sota tantes formes del nom com hages utilitzat. Una solució a aquest problema comú és la que proporciona ORCID (Open Researcher and Contributor ID). ORCID és un identificador persistent que permet resoldre els problemes d'ambigüitat i duplicitat en els noms

[Llegir més]

Journal Citation Reports

22/06/15

Publicat l'índex d'impacte de les revistes en el JCR 2014

Els informem que el 19 de juny de 2015, Thomson Reuters ha inclòs les dades del Journal Citation Reports 2014 en línia. Com tots els anys les dades que publiquen no són dades definitives. Normalment, és al setembre quan Thomson Reuters publica les dades definitives del factor d'impacte de cada any

Roderic des de movil

05/06/15

Estrenem nova versió de RODERIC per a mòbils

Ara ja no tens excusa per a consultar el nostre repositori des de qualsevol lloc. Estrenem una nova versió per a dispositius mòbils http://mobiroderic.uv.es/ que et permetrà portar RODERIC allí on vages. Aquesta versió conté les funcionalitats bàsiques del repositori. Et permet cercar, visualitzar i descarregar documents. No obstant açò, per a pujar documents o per a accedir a la informació sobre dipòsits i polítiques del repositori hauràs d'acudir a la versió completa a través de la web: http://roderic.uv.es. Podeu fer-nos arribar comentaris i suggeriments a roderic@uv.es.

Cites mapes

25/05/15

Cites bibliogràfiques de mapes i material cartogràfic

La guia de com redactar les cites bibliogràfiques de mapes i material cartogràfic realitzada per les cartoteques de les universitats de València i Cantàbria ha estat enllaçada per tres universitats: la Politècnica de València, la de Girona i la de Barcelona. També ho ha fet l’Institut Geográfic Nacional i ara ha estat publicada a més per la revista Mapping Interactivo dins del seu número del mes de maig.

[Llegir més]

Extensió d'Ontinyent

18/05/15

Obertura extraordinària de la sala d'estudi al Campus d'Ontinyent

Al Campus d'Ontinyent l’horari especial de sala d’estudi del 16 de maig i fins al 9 de juliol serà el següent: De dilluns a divendres de 8:00 h a 24:00h i dissabtes i diumenges de 9:00 a 21:00 h. La sala disposa de 32 llocs en "cubiculs" individuals amb presa de corrent i llum individual i 18 llocs en taules d'estudi. També disposa de WIFI i aire condicionat. Aquesta sala d'estudi està situada al edifici Lluís Vives avda. Comte Torrefiel, 22 d'Ontinyent. (entrada pel pati, Carrer Echegaray, 1)

   
   
  Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord