• .

 • .

 • .

 • .

 • .

Biblioteca d'Humanitats

31/07/14

La Biblioteca d’Humanitats ha obtingut la certificació AENOR d’accessibilitat universal

Amb data 25 de juliol, AENOR ha concedit a la Biblioteca d’Humanitats “Joan Reglà” de la Universitat de València el certificat AENOR d’accessibilitat universal com a reconeixement i evidència de la conformitat del seu sistema de gestió amb la norma UNE 170001-2:2007. Aquesta és la segona biblioteca del Servei de Biblioteques i Documentació que obté aquest certificat, després de la Biblioteca d’Educació “María Moliner”. D’acord amb la política de la Universitat, el Servei de Biblioteques i Documentació assumeix en la seua carta de serveis, en període de revisió, el compromís de mantenir els certificats ja concedits i procurar l’obtenció d’aquest certificat per a aquelles biblioteques que ho permeten.

  27/06/14

  Horari d'estiu

  En el mes de juliol estaran obertes totes les biblioteques. Durant tot el mes d'agost romandran obertes la Biblioteca de Ciències Socials (Campus Tarongers), la sala d’estudi Thesaurus (edifici La Nau) i la Biblioteca Històrica. La resta de biblioteques obriran el dia 1 d'agost i a partir del 25 d’agost.

  25/06/14

  Préstec d'estiu

  Els préstecs que es realitzen a partir del 7 de juliol no caldrà tornar-los abans de setembre. Es podran renovar si compleixen les condicions establertes en la normativa de préstec.

  12/05/14

  Més de 10.000 documents d'investigació

  Hem sobrepassat ja els deu mil documents de recerca en RODERIC. Aquests documents procedeixen dels dipòsits directes per part dels investigadors a través de la pàgina del nostre repositori, de les càrregues de les revistes editades en la Universitat de València i dels articles de recerca procedents de GREC. Gràcies a la nova funcionalitat de GREC, que permet adjuntar el PDF dels articles de revista en el currículum, el nombre de documents dipositats en RODERIC a través d'aquesta via és ja superior al miler. Tots aquests documents són inditzats per Google Scholar entre altres motors de cerca, i se pot obtenir dades del seu ús (consultes/descàrregues). La distribució dels resultats de la recerca a través de RODERIC contribuirà de forma important a augmentar la visibilitat i l'impacte de la recerca produïda en la Universitat de València. Si desitja més informació, pot posar-se en contacte amb nosaltres en l'adreça roderic@uv.es o al telèfon 9639 83359.

   Sel·lecció de llibres-e de Sciencedirect

   11/02/14

   Participa en la sel·lecció de llibres-e

   Durant l'any 2014 tindrem en proves una col·lecció de llibres electrònics de Sciencedirect. A final d'any seleccionarem una part d'ells per a la seua compra tenint en compte els vostres suggeriments. Envia'ns la teua selecció a revistas@uv.es o mitjançant el formulari de recursos en prova.

   08/01/14

   Formació a la carta sobre RODERIC i OJS

   Coneixes el repositori institucional RODERIC? Saps quins documents inclou i com es diposita? Saps que pot dipositar els teus articles des del gestor de currículum GREC? Coneixes la pàgina de Perfils RODERIC? Saps que pots editar la teua revista a través de la plataforma OJS i difondre-la en el repositori? Si desitjes formació sobre qualsevol d'aquests aspectes, pots sol·licitar un curs a la carta. Aquests cursos són sessions organitzades a petició d'un professor per als membres del seu Departament o Institut, o d'un editor d'alguna de les revistes que es publiquen en la nostra universitat. Aquestes sessions seran dissenyades a la mesura de les necessitats de cada grup d'usuaris. Per a demanar un curs sobre RODERIC o publicació de revistes amb OJS pots utilitzar el formulari de sol·licitud de cursos a la carta de la nostra web

   27/11/13

   Projecte Cèsar: comença la digitalització de tesis

   Dins del marc del Projecte Cèsar de digitalització de tesis doctorals de la Universitat de València, s'han rebut prop de 1000 formularis de consentiment dels respectius autors. Aquestes tesis seran digitalitzades sense cap cost per a la nostra institució i en un període de dos mesos es trobaran accessibles en el nostre repositori d'accés obert RODERIC. La contribució dels doctors a aquest projecte augmenta la visibilitat dels resultats de la investigació generats per la nostra universitat. Si esteu interessats a participar en aquest projecte, contacteu amb nosaltres en el correu roderic@uv.es.