• .

 • .

 • .

 • .

 • .

17/04/14

Biblioteques obertes 24 hores

Les biblioteques de Ciències (Campus Burjassot), Humanitats (Campus Blasco Ibáñez) i Socials, planta -1, (Campus Tarongers) romandran obertes 24 hores des del 16 de maig fins a l'11 de juliol. Excepte la biblioteca d'Humanitats que tancarà des de les 14:00 hores del 24 de maig fins a les 8:15 del 26 de maig per ser col·legi electoral.

  17/04/14

  Biblioteca d'Humanitats oberta caps de setmana

  La Biblioteca d'Humanitats "Joan Reglà" obrirà els dissabtes i diumenges 3-4 i 10-11 de maig de 9:00 a 21:00 hores.

   11/04/14

   Llibres per a Pasqua

   Per a vacances de Pasqua emporta't els llibres com un préstec habitual. Mai t'eixirà a retornar en el període del 17 al 28 d'abril. Recorda si vols renovar el préstec, ho podràs fer entre el dia que reps l'avís de cortesia i el dia abans de la data de venciment (si altre usuari no l'ha reservat).

    07/04/14

    Horari Setmana Santa i Pasqua

    La Biblioteca de Socials (Campus Tarongers) obrirà del 22 al 25 d'abril de 8:30 a 14:30 hores (sols la planta -1). Aquesta Biblioteca tancarà del 18 al 21 i del 26 al 28 d'abril. A més, la Sala Thesaurus (Edifici La Nau) estarà oberta en horari habitual, excepte divendres 18 que obrirà de 9:30 a 13:45 i els dies 21 i 28 d'abril que estarà tancada. La resta de biblioteques romandran tancades del 18 al 28 d'abril.

    [Llegir més]

    11/03/14

    Publica la teua tesi gratis amb una editorial internacional de prestigi

    Ara pots publicar de forma gratuïta la teua tesi doctoral amb l'editorial internacional ProQuest/UMI a través de la seua plataforma ProQuest/UMI Dissertation Publishing. Pots optar per publicar-la únicament en format digital de forma gratuïta i/o encarregar sota pagament copies de la teua tesi en paper. Totes les tesis disposaran de ISBN, i el període de publicació serà de dos a tres mesos des de la seua revisió pels administradors del repositori RODERIC. Les condicions d'aquesta publicació s'especifiquen en la pàgina de ProQuest/UMI Dissertation Publishing, on podràs trobar també guies i documentació que t'ajudaran a realitzar el dipòsit. Per a publicar la tesi a través de la plataforma ProQuest/UMI Dissertation Publishing és condició indispensable haver dipositat la tesi prèviament en RODERIC. Si desitja més informació, contacta amb nosaltres en l'adreça roderic@uv.es o al telèfon 9639 83359.

    Sel·lecció de llibres-e de Sciencedirect

    11/02/14

    Participa en la sel·lecció de llibres-e

    Durant l'any 2014 tindrem en proves una col·lecció de llibres electrònics de Sciencedirect. A final d'any seleccionarem una part d'ells per a la seua compra tenint en compte els vostres suggeriments. Envia'ns la teua selecció a revistas@uv.es o mitjançant el formulari de recursos en prova.

    08/01/14

    Formació a la carta sobre RODERIC i OJS

    Coneixes el repositori institucional RODERIC? Saps quins documents inclou i com es diposita? Saps que pot dipositar els teus articles des del gestor de currículum GREC? Coneixes la pàgina de Perfils RODERIC? Saps que pots editar la teua revista a través de la plataforma OJS i difondre-la en el repositori? Si desitjes formació sobre qualsevol d'aquests aspectes, pots sol·licitar un curs a la carta. Aquests cursos són sessions organitzades a petició d'un professor per als membres del seu Departament o Institut, o d'un editor d'alguna de les revistes que es publiquen en la nostra universitat. Aquestes sessions seran dissenyades a la mesura de les necessitats de cada grup d'usuaris. Per a demanar un curs sobre RODERIC o publicació de revistes amb OJS pots utilitzar el formulari de sol·licitud de cursos a la carta de la nostra web