• .
 • .
 • .
 • .
 • .
 • .
Scholary Open Access

Beall's List of Predatory Publishers 2017

10/01/17

Jeffrey Beall ha publicat en la seua pàgina web "Scholary Open Access" la llista actualitzada d'editors "depredadors". Com que dissortadament la llista ha augmentat i és molt gran, es divideix en quatre. “Editors depredadors”: la llista d'enguany, en el seu setè llançament, inclou 1155 editors, un augment de 232 durant l'any 2016. En l'actualitat hi ha més de mil editors d'accés obert depredadors; “revistes acadèmiques d'accés obert potencials, possibles o probables depredadores”: enguany es compleix el cinquè llançament anual d'aquesta llista, que també s'actualitza contínuament. La llista d'enguany inclou 1294 revistes, un augment de 412 sobre 2016. És el primer any en què el nombre de revistes independents és major que el nombre d'editors; “mètriques enganyoses”: aquesta llista inclou empreses que "calculen" i publiquen factors d'impacte falsos (o indicadors similars) i “revistes segrestades”:

Facultat de medicina

La Biblioteca de Ciències de la Salut obri caps de setmana

28/12/16

La Biblioteca de Ciències de la Salut (Campus Blasco Ibáñez) obrirà els caps de setmana del 7 - 8, 14 – 15 i 21 -22 de gener de 9.00 a 21.00 hores.

  Biblioteca de Ciències

  Biblioteca de Ciències tancada el 5 de gener

  28/12/16

  La Biblioteca de Ciències "Eduard Boscà" al Campus de Burjassot tancarà el dia 5 de gener a les 6.00 hores del matí per tasques de manteniment. Disculpeu les molèsties.

   Edifici La Nau

   Sala Thesaurus tancada

   14/12/16

   La sala d'estudi Thesaurus (Edifici La Nau) romandrà tancada el dijous 15 i divendres 16 de desembre per la realització de tasques de manteniment. Disculpeu les molèsties.

    Servei de suport a la investigació

    Nou servei de suport a la investigació

    12/12/16

    El Servei de Biblioteques presenta el nou servei de suport a la investigació. Es tracta d'un conjunt de serveis amb l'objectiu de recolzar al personal docent i investigador en la seua activitat investigadora. El catàleg de serveis inclou formació, suport i assessorament per a les diferents etapes del procés investigador: ús dels recursos d'informació, publicació dels treballs científics i per als processos d'acreditació i avaluació. Aquests serveis s'ofereixen virtualment en un nou espai web “servei de suport a la investigació” i presencialment en les biblioteques.

    Biblioteques Nadal

    Horari de Nadal i obertura 24 hores

    05/12/16

    La Biblioteca d'Humanitats (Campus Blasco Ibáñez), la Biblioteca de Socials (Campus Tarongers, sols planta -1) i la Biblioteca de Ciències (Campus Burjassot) obriran 24 hores des del 27 de desembre fins a les 21.00 hores del 27 de gener. També podeu consultar a la web els horaris de Nadal.

    [Llegir més]

    CNEAI

    Sexennis d’investigació 2016

    05/12/16

    Amb data de 2 de desembre de 2016 s'ha publicat en el BOE la Resolució de 30 de novembre de 2016, per la que es fixa el procediment i termini de presentació de sol·licituds d'avaluació de l’activitat investigadora a la CNEAI. Es podran presentar sol·licituds d'avaluació de l’activitat investigadora des del dia 7 de desembre de 2016 fins al 17 de gener de 2017. Amb data de 26 de novembre de 2016, s'ha publicat en el BOE la Resolució de 24 de novembre de 2016, de la Comissió Nacional Avaluadora de l'Activitat Investigadora (CNEAI), per la qual es publiquen els criteris específics aprovats per a cadascun dels camps d'avaluació.

     
     
    Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies