• Junta Electoral.

Comunicació dades censals 2017

15/02/17

Ací podeu accedir a la informació relativa a la comunicació de dades censals corresponents a l'any 2017. Les dades censals estan publicades en la SECRETARIA VIRTUAL, menú GENERAL, apartat DADES CENSALS.

Saló d'actes amb les butaques buides

Cobriment de vacants al Claustre 2016

07/10/16

La Junta Electoral ha convocat les eleccions per al cobriment de diverses vacants per al proper 24 de novembre de 2016.

Papeles colgados de un hilo

Resultats definitius de les eleccions al Claustre

27/11/15

La Junta Electoral proclama definitivament els resultats de les eleccions per a la renovació de l'estudiantat al Claustre i el cobriment de les vacants produïdes. Així mateix, ha acordat ampliar la investigació a les incidències ocorregudes en la Facultat de Ciències Socials.

[Leer más]

Universitat de València

Publicació dels resultats provisionals de les eleccions al Claustre

20/11/15

La Junta Electoral, després d'haver revisat les actes d'escrutini de les votacions per a la renovació de l'estudiantat i de cobriment de vacants al Claustre, fa la proclamació provisional de resultats. Així mateix, es fa públic l'acord adoptat al voltant de les incidències ocorregudes en la Facultat de Dret en el dia de les votacions.

Ordinador

Procediment de vot electrònic per a l'alumnat de la Universitat de València

28/10/15

Es fa públic el procediment per al vot electrònic per a l'alumnat de la Universitat de València que es durà a terme per a les eleccions de representants a Claustre i Junta de Centre en les titulacions i centre següents: - M.U. Professor/a en Educació Secundària - Titulacions impartides en l'Extensió d'Ontinyent. - Facultat de Ciències Matemàtiques

 
 
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros con fines técnicos, de análisis del tráfico y para facilitar la inserción de contenidos en redes sociales a petición del usuario. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Para más información consulte nuestrapolítica de cookies