Enllaç a Facultat de PsicologiaUniversitat de València Logo del portal

XV Certamen Universitari "Arquimedes" d'Introducció a la Investigació Científica

  • 24 de maig de 2016
XV Certamen Arquimedes

La Direcció General de Política Universitària (Ministeri d'Educació, Cultura i Esport) ha convocat per a l'any 2016 el XV Certamen Universitari “Arquimedes” d'Introducció a la Investigació Científica. El seu objectiu és fomentar la incorporació dels joves universitaris a la investigació mitjançant la concessió de premis als millors treballs

La convocatòria està dirigida a estudiants de grau i de master quedant exclosos els següents: els qui hagin estat finalistes en edicions anteriors del certamen, els que esten cursant o hagen cursat prèviament ensenyaments de doctorat, els que cursen el seu segon o posterior màster i els que participen per estudis de grau, enginyeria o arquitectura i tingan una titulació prèvia equivalent o superior a aquestes.

Els guardons ascendeixen a 24 premis en metàl·lic, cadascun d'ells dotats amb quantitats que oscil·len entre 2.000 i 6.000 €, 3 estades en centres de recerca del CSIC de dues setmanes de durada, 7 premis de 2.000 € per als professors tutors i diversos premis d'entitats col·laboradores (Fundació ONCE i Fundació Vèncer al Càncer).

Els interessats a participar en el XV Certamen Arquimedes, posseeixen de termini fins a les 15 hores del 16 de juny per a la presentació telemàtica de la documentació requerida, a través de la Seu Electrònica del Departament en l'adreça electrònica https://sede.educacion.gob.es, en l'apartat corresponent a "Tràmits i Serveis".

Per a més informació consulteu la web: http://www.mecd.gob.es/educacion-mecd/areas-educacion/universidades/convocatorias/estudiantes/certamen-arquimedes.html o dirigir-vos a la Coordinadora Científica en el correu electrònic arquimedes@mecd.es . En la web del Certamen estan disponibles els models dels documents a presentar.

Més informació: