Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Ajudes per a la pràctica esportiva recreativa i de competició de la Càtedra Divina Pastora d’Esport Adaptat de la Universitat de València

  • 1 de desembre de 2016
Image de la noticia

La Càtedra Divina Pastora d'Esport Adaptat de la Universitat de València, a través del Vicerectorat d'Internacionalització i Cooperació de la Universitat, ha publicat les bases de les ajudes per a alumnat de la Universitat amb discapacitat i/o necessitats especials derivades d'una discapacitat, per a la pràctica d'activitats esportives recreatives i de competició.

Amb aquestes ajudes, la Universitat contribueix a compatibilitzar la vida acadèmica i esportiva de l'estudiantat i posa al seu abast les instal·lacions i els serveis necessaris perquè puguen cursar els seus estudis i mantenir els seus nivells d'entrenament esportiu. Per la seua banda, tant la Càtedra Divina Pastora d'Esport Adaptat de la Universitat de València com el Programa d'Esport Adaptat de la Universitat de València pretenen promoure amb aquestes ajudes la integració de l'alumnat en tots els àmbits, tant en l’acadèmic, com en la millora de la condició física i salut a través de l'esport en la seua vida diària, per fomentar la inclusió en el sistema educatiu universitari.

L'alumnat beneficiari de les ajudes per a la pràctica d'activitats esportives de competició tindrà a la seua disposició tutories que l’ajudaran a compatibilitzar l'activitat acadèmica i l’esportiva, i també la possibilitat de rebre beques econòmiques, depenent de la valoració que cadascun hi haja obtingut. A més, l'alumnat rebrà ajudes per fer ús dels serveis que presta el Gabinet de Suport a l'Esportista Servei d'Educació Física i Esports de la Universitat de València, així com dels serveis concertats amb altres unitats.

Per la seua banda, els beneficiaris de les ajudes per a la pràctica d'activitat fisicorecreatives disposarà de la gratuïtat en la taxa d'inscripció en una de les activitats que ofereix el Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València.

Amb aquestes convocatòries, la Càtedra Divina Pastora d'Esport Adaptat de la Universitat de València confirma la seua aposta per la promoció i el foment de l'esport en els seus vessants competitiu i recreatiu, l'eliminació de barreres i una millor compatibilitat entre els estudis i la pràctica esportiva.

Més informació i sol·licituds en www.catedradivinapastora.es.