Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

La UV, campiona de frontenis i medalla de plata en vela

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 6 de març de 2024
 

La Universitat de València s'ha proclamat aquesta setmana campiona de frontenis del Campionat Autonòmic d'Esport Universitari de la Comunitat Valenciana, i subcampiona de Vela.

Frontenis

Aquest dimarts 5 de març, ha tingut lloc el CADU de frontenis organitzat per la Universitas Miguel Hernández d'Elx.

En categoria masculina, Llorenç Frechina Gimeno del Grau en ADE i Dret i Carlos García Herrero del Grau en Criminologia, s'han endut la plata.

En categoria femenina, Leire Barona Moreno del Grau en Medicina i Carmen Toro Rodríguez del Grau en Fisioteràpia, han aconseguit l'or.

En parelles mixtes, Juan Pastor Vilar del Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport i Lucía Pilar Deusa Alhambra del Grau de Magisteri en Educació Primària, han obtingut també l'or.

Amb aquestos excel·lents resultats dels nostres raquetistes, la Universitat de València es va declarar campiona per equips de frontenis.

Vela

D'altra banda la UV s'ha proclamat subcampiona autonòmica al CADU de vela per darrere de la UPV i per davant de la UA. La tripulació formada per Obdulia Fernandez de Ibarra Sena del Grau de Medicina, Justo Martinez Terrasa del Grau d'Odontologia, Elena De Tomas Pereda del Grau de Negocis Internacionals, Ignacio Toronjo Lobo del Grau en Odontologia i Antonio Martino Martinez del Grau de Negocis Internacionals, amb Juan Calvo Boronat com a entrenador; ha competit a un alt nivell al Real Club Nàutic de Calp, però no ha pogut superar a la UPV que s'ha declarat campiona.

Rem

Finalment, pel que fa al rem, la competició no s'ha desenvolupat de manera tan favorable als nostres esportistes, que no han pogut superar la quarta posició.