Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Escalada i vela, amb un peu en el CADU

  • 23 de febrer de 2017
Una dona practica l'escalada en el recòdrom.
Una dona practica l'escalada en el recòdrom.

El rocòdrom Laif Climbing Gym va acollir dilluns passat la prova classificatòria per al CADU d’escalada, una competició a la qual va acudir una quinzena d’esportistes (huit escaladors i sis escaladores). “Tot un èxit de participació”, apuntava la seleccionadora, Mónica Sánchez.

La prova va constar de dues vies de corda al flaix i en ‘top-rope’ per a cada categoria. Les vies dels xics oscil·laven entre 6c i el 7a de dificultat, mentre les xiques van escalar dues vies d’entre 6b i 6c de dificultat. “Enguany comptem amb un equip excepcional d’escaladors, que estan entrenant al 100% amb l’objectiu marcat per al pròxim 30 març: anem al CADU a per l’or”, concloïa Sánchez.

L’equip de vela, per la seua banda, liderat per Juan Calvo, celebrarà la tercera jornada de competició interna el pròxim 1 de març, la més important de la lliga ja que es decidiran les tripulacions que competiran en el CADU. “Seran equips mixts, masculí i femení, amb un alt nivell de competició”, va assenyalar el seleccionador.