Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

La Universitat es prepara per a acollir el XIV Open de Kendo

  • 26 de gener de 2017
Image de la noticia

La Universitat de València acollirà, els dies 18 i 19 de febrer, la catorzena edició de l’Open de Kendo, una cita que té previst reunir al voltant d’un centenar de persones que practiquen l’esgrima japonesa a tot Espanya. A més, se sumarà una delegació del país nipó amb nou alumnes que competiran i participaran en el seminari o clínic.

Fins el dia 10 de febrer romandrà obert el període d’inscripció a través de la pàgina web www.kendouv.es

L’Open se celebrarà al Pavelló Universitari (carrer Menéndez Pelayo 19, València) i, per primera vegada, incorporarà competicions individuals. Segons explica Vicente Soriano, entrenador de Kendo a la Universitat de València, la trobada es divideix en dues sessions. La primera, dissabte 18, se centrarà en la competició: a les 12 hores, començarà l’individual masculí i femení; i a les 14 hores, per equips mixt. Cap a les 19:30 hores està prevista la celebració d’una cerimònia amb lliurament de trofeus i premis.

La segona jornada, diumenge 19, estarà dedicada a l’apartat docent amb l’organització d’un seminari. El Clínic Internacional de Kendo començarà a les 10 hores i també tindrà lloc al Pavelló Universitari.

En l’Open participarà un grup d’universitaris japonesos, sis homes i tres dones, sota la direcció del professor Takayuki YANO (8ºD) i de Takeaki TAKESHITA (7ºD). Aquesta delegació és procedent de la Universitat de Waseda, Tòquio, amb la qual l’equip de Kendo de la Universitat de València manté un conveni de col·laboració des de l’any 2005.

Per a més informació, inscripcions, programa i horaris: www.kendouv.es