20 d'octubre de 18 h a 20'30 h.

 

La Universitat de València, a través la Càtedra de Cultura Territorial, ha organitzat juntament amb la Conselleria d’Habitatge, Obres Publiques i Vertebració del Territori les jornades PATRIMONI I REHABILITACIÓ URBANA; IDENTITAT I OPORTUNITAT PER Al DESENVOLUPAMENT LOCAL que es desenvoluparan en els municipis de Llíria, Xàtiva, Vila-real i Dènia.

En elles es presentaran i discutiran, per part de reconeguts especialistes universitaris, diversos enfocaments que s’entrecreuen amb la finalitat d’explorar criteris i possibilitats per a un nou desenvolupament local basat en la identitat dels llocs: les condicions geogràfiques particulars, el patrimoni, la ciutat i la seua relació amb el territori en el qual s’integra, l’oportunitat i pertinència d’un nou urbanisme adaptat al context, que fa de la rehabilitació i la millora de les condicions d’habitabilitat, física i social, el seu senyal d’identitat. En línia amb el que proposa la nova Estratègia 2030 de Nacions Unides i les seues 17 objectius.

Les jornades estan dirigides a responsables i prenedors de decisions públics i privats, tècnics de les administracions locals, grups d'interès i ciutadania.

 

Data 20 d’octubre de 2016 de 18:00 a 20:30. Dijous.

 
 
Lloc de realització

Saló de Plens de l'Ajuntament, Plaça Major, 1 Llíria

 
Organitza

Universitat de València, a través la Càtedra de Cultura Territorial, i la Conselleria d’Habitatge, Obres Publiques i Vertebració del Territori amb la col·laboració de l'Ajuntament de Llíria.

 

Contacta vicerec.participacio.projeccio@uv.es unitatsuport@uv.es

 
Més informació