Segona edició, centrat en el medi ambient i el desenvolupament territorial, que uneix a la Universitat de València i la xarxa de IDECOS.

 

El Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, en col·laboració amb la Federació d’Instituts d’Estudis Comarcals (FIECOV), organitza la segona edició d’un Congrés, centrat aquest any en el medi ambient i el desenvolupament territorial, que uneix a la Universitat de València i la xarxa de centres d’estudis territorials, comarcals i municipals.

Les dues institucions entenen que és cabdal promoure aquestes iniciatives de trobada i intercanvi d’experiències en matèria de recerca, recuperació i salvaguarda del medi ambient, amb la finalitat de dinamitzar el desenvolupament territorial en l’escala valenciana. Més si cap en una conjuntura de crisi com en la qual ens trobem, on la col•laboració de les institucions públiques i la societat civil és prioritària per a l’obtenció de resultats, com vam poder comprovar en el Congrés de 2013.

L’objecte d’aquesta segona convocatòria és aprofundir en el desenvolupament territorial valencià, fonamentat entre altres factors en la sostenibilitat mediambiental, és a dir, en la protecció del medi físic, la riquesa biòtica o el patrimoni natural i paisatgístic. Per tot açò, es pretén recopilar els estudis, les experiències i els casos pràctics de docents, tècnics municipals, associacions, estudiants, especialistes locals, etc. amb el propòsit d’aportar i enriquir els coneixements de la resta d’assistents vinguts d’altres espais d’interior i litoral.

Aquest congrés, obert al públic en general, és fruit de l’estreta col·laboració entre la Universitat de València i FIECOV, entre la comunitat universitària i els principals centres que abanderen les sensibilitats culturals del territori valencià.

 

Data 21 de novembre de 2014 de 09:30 a 20:00. Divendres.

 
 
Lloc de realització

Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació. Aula Magna

 
Organitza

Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial i Federació d'Instituts d'Estudis Comarcals (FIECOV).

http://projeccio.uv.es/

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació