Campionat Autonomic d'Atletisme

La Universitat Jaume I organitza el Campionat Autonòmic d'Esport Universitari

 

La selecció d'atletisme de la Universitat de València competeix els dies 17 i 18 d'abril, en el Campionat Autonòmic d'Esport Universitari (CAEU) d'atletisme a les instal•lacions de la Universitat Jaume I de Castelló, que l’organitza. En aquestes mateixes instal•lacions, l'equip de la Universitat va ser campió autonòmic el curs passat, amb 37 medalles. Enguany, el combinat hi acudeix amb 72 atletes, cosa que fa que la Universitat de València siga la que té major representació de les que hi participen. La Universitat competirà en totes les disciplines atlètiques.

Rubén Picazo, seleccionador del combinat de la Universitat, comentava que “aquest any la participació en el campionat té un nivell altíssim. La Universitat hi acudeix amb 40 atletes, que ja han aconseguit la marca mínima per participar en els Campionats d'Espanya que es faran a Cartagena del 28 al 30 d'abril”. Respectea l'objectiu de l'equip de cara a la cita autonòmica, Picazo es mostra molt segur: “L'objectiu és revalidar el títol autonòmic que ja van aconseguir la temporada passada, un títol que enguany estarà bastant disputat perquè les universitats rivals s’han reforçat molt. Malgrat que la prova es troba enmig del calendari dels atletes, que estan en període de recuperació, els esportistes de l'equip de la Universitat estan en molt bona forma i molt motivats de cara a la competició”.

Pel que fa a les expectatives a nivell individual, Picazo destaca la participació del triplista Jorge Gimeno, “que hi arriba després d’haver fet una gran temporada hivernal, en la qual ha participat en l'europeu de pista coberta a Praga. A més, tenim atletes destacats a nivell nacional i autonòmic, com ara els velocistes Jordi Mortes i Oscar Adrián López, i els migfondistes Borja Añon, Neus Quiñonero o María Ureña. En proves de fons tcomptem amb la participació d'Andrea Salvador i Ana March, ambdues després de realitzar una gran temporada de camp a través, d’Alberto López i Nacho Giménez, els quals, després del seu doblet en el CAEU de camp a través, hi correran els 5000 metres. El perxista Manel Miralles i les llançadores Ana Polo i Mar Morant i el relleu 4x400, per al qual tenim tres grans corredors: Albert Mico, Miquel Castillo i Enrique González. Tots lluiten per la victòria en les seues respectives proves. S’ha de destacar també Álvaro Villanueva, Lidia Hernández, Aina Forner, Paula Escriche, Belén Simarro i Sara del Mar Pérez, que lluiten per revalidar els ors aconseguits la temporada passada, i molts d’altres que estamn disposats a donar la sorpresa. L'equip ho donarà tot per deixar la Universitat al capdamunt de tot”.

Com en cites esportives universitàries anteriors, el Servei d’Educació Física i Esports ofereix cobertura en directe i seguiment de la selecció d'atletisme mitjançant les seues xarxes socials oficials (Twitter:@sefuv i www.facebook.com/sefuv), a través de les quals dona tots els seguidors informació immediata sobre els resultats dels atletes.

 
Període de l'esdeveniment:
  • 17 d’abril de 2015 de 17:30 a 21:00. Divendres.
  • 18 d’abril de 2015 de 10:00 a 13:00. Dissabte.
 
 
Lloc de realització

Universitat Jaume I Castelló

 
Organitza

Universitat Jaume I Castelló.

www.uji.es

 

Contacta servei.educacio.fisica@uv.es

 
Més informació