Campionat d'Espanya Universitari de Futbol 7 femení

L'equip de futbol 7 femení es prepara per a la cita nacional. El combinat disputa el Campionat d'Espanya Universitari a Càceres. Consulteu els horaris a la web.

 

La selecció de futbol 7 femení de la Universitat es desplaça a Càceres per disputar el Campionat d'Espanya Universitari, del 21 al 24 d'abril a les instal·lacions de la Universitat d'Extremadura. L'equip arriba a aquesta cita després d'haver-se proclamat campió del Campionat Autonòmic d'Esport Universitari, una competició que les xiques de José Andrés Menchero van acabar invictes. El Campionat d'Espanya suposa una nova oportunitat de competir per revalidar la medalla d'or que van aconseguir fa dues edicions (la passada no hi van participar).

Menchero, seleccionador de l'equip de la Universitat, veu el campionat com “una nova oportunitat de poder lluitar i treballar per repetir l'èxit de la nostra última participació. Som conscients del que significa representar la Universitat de València en un esdeveniment amb les millors universitats d'Espanya, per aquest motiu afrontem la competició amb el màxim respecte als rivals que ens trobarem, perquè són els millors del país. Estem mentalitzats per competir al màxim nivell que aquest equip ha demostrat que pot donar, nivell que haurem de mostrar des del minut un fins al final si volem assolir uns bons resultats. El sorteig ens ha ofert emparellaments complicats, com la Universitat de Màlaga o la de Madrid. Ho vam fer en els Jocs Europeus de l'any passat, ho hem fet en l'autonòmic aquesta temporada, però el passat només hi és per recordar-lo i aprendre’n. Tornar a repetir els èxits només es pot aconseguir d’una manera: posar-se la granota de treballar des del xiulet inicial fins a l'últim segon del temps afegit. La resta vindrà sol, i confie plenament en aquest equip.”

Com en cites esportives universitàries anteriors, el Servei d’Educació Física i Esports ofereix cobertura en directe i seguiment de la selecció de futbol 7 mitjançant les seues xarxes socials oficials (Twitter:@sefuv i www.facebook.com/sefuv), a través de les quals donarà a tots els seguidors informació immediata dels resultats dels partits.

 

Període de l'esdevenimentDe 21 d’abril de 2015 a 24 d’abril de 2015. Dimarts, dimecres, dijous i divendres de 09:30 a 18:00.

 
 
Lloc de realització

Càceres

 
Organitza
 

Contacta servei.educacio.fisica@uv.es

 
Més informació