X Premi d'Investigació Demetrio Ribes
La Càtedra Demetrio Ribes convoca nova edició del seu premi d’investigació

En la seua dècima edició es premiarà un treball inèdit sobre història del transport, l’obra pública, ordenació territorial o el patrimoni de l’enginyeria civil.

 

La Càtedra Demetrio Ribes UV-CITMA convoca una nova edició del Premi d’Investigació Demetrio Ribes. La convocatòria recupera la modalitat de premiar treballs finalitzats i inèdits. La presentació de candidatures es podrà realitzar fins la data màxima del 21 de març de 2014. En aquesta edició el premi tindrà una dotació de 6.000 euros.

La Càtedra Demetrio Ribes és el resultat d'un conveni entre la Conselleria d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient de la Generalitat Valenciana i la Universitat de València-Estudi General, i té com a objectiu desenvolupar, difondre i fomentar la investigació sobre la història del transport, l’obra pública, el patrimoni de l’enginyeria civil i l’ordenació territorial. La temàtica dels Premis ha d’ajustar-se a estes línies d’actuació científica de la Cátedra.

Tota la informació sobre la convocatòria del Premi es troba a la web de la Cátedra Demetrio Ribes: http://www.catedrademetrioribes.gva.es/ o per correu electrònic a catedradr@uv.es

Enllaç per descarregar el tríptic:

http://www.catedrademetrioribes.gva.es//archivos/premio/pdfs//xpremi_16.pdf

 

Data De 15 de juliol de 2013 a 21 de març de 2014. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

València

 
Organitza

Càtedra Demetrio Ribes UV-CITMA.

http://www.catedrademetrioribes.gva.es/

 

Contacta catedradr@uv.es

 
Més informació