Cartell del Congrés
I Congrés Internacional sobre Diversitat Cultural i Conflictes a la UE

Congrés emmarcat en el projecte R+D+i "Drets Humans, societats multiculturals i conflictes", de l'Institut de Drets Humans de la UV.

 

Els dies 2 i 3 d'octubre de 2014 té lloc el I Congrés Internacional sobre Diversitat Cultural i Conflictes a la Unió Europea, organitzat per l´Institut de Drets Humans de la Universitat de València i dirigit per la professora Ángeles Solanes. L´encontre pretén contribuir a promoure el debat científic i l´intercanvi d´opinions sobre la integració i la igualtat en els drets en les actuals societats multiculturals d´Europa. Les sessions estan obertes al públic prèvia inscripció i se celebraran al Saló d´Actes de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València (Avinguda dels Tarongers, 4b).

Al grup consolidat de professors que integren el projecte de R+D+i “Drets humans, societats multiculturals i conflictes” s´uniran reconeguts juristes i especialistes provinents d´Espanya, Itàlia, França i Regne Unit, així com diversos professionals de l´àmbit social. Les polítiques urbanes, les violències interètniques, les relacions familiars, la mediació intercultural i la representació de les minories en el cinema són algunes de les temàtiques d´actualitat i rellevància que s´abordaran des de diferents perspectives d´anàlisi i escenaris geogràfics.

 
Període de l'esdeveniment:
  • 2 d’octubre de 2014 de 09:30 a 19:30. Dijous.
  • 3 d’octubre de 2014 de 09:30 a 14:00. Divendres.
 
 
Lloc de realització

Sala d'Actes de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València

 
Organitza

Institut de Drets Humans de la UV.

http://idh.uv.es/

 

Contacta diversidadyconflictos@gmail.com

 
Més informació