Descobrint els secrets de la gastronomia
Inscripció oberta. Coordinadora: Hortensia Rico Vidal. Gandia.
Contingut del curs. Es pretén respondre a diverses qüestions actuals relacionades amb la gastronomia que afecten l’alimentació de les persones. La ciència aportarà recursos per a millorar el sector agroalimentari que tindran un impacte directe o indirecte sobre el desenvolupament del territori. Per assolir els objectius hi participen professors de cinc àrees de coneixement diferents: nutrició, química inorgànica, economia aplicada, microbiologia i tecnologia dels aliments.
- De 20 de maig de 2016 a 15 de juliol de 2016. Tots els dies de 09:00 a 23:00.
- De 21 de juliol de 2016 a 22 de juliol de 2016. Dijous i divendres de 16:00 a 19:30.
- De 21 de juliol de 2016 a 22 de juliol de 2016. Dijous i divendres de 09:30 a 14:30.
Lloc de realització
Carrer Tossal, 8, Gandia
Centre Internacional de Gandia.
Contacta olcinag@uv.es