Del 20 al 22 de juliol - 12 hores Coordinadora: Hortensia Rico Vidal, P.T. de Microbiologia, Universitat de València.
Es pretén respondre a diverses qüestions actuals relacionades amb l’alimentació que afecten la salut de les persones. La ciència ajudarà a aclarir dubtes i a corregir creences incorrectes que deriven d’una informació interessada o falsa per falta de coneixements, buscant que participe cada persona en la promoció de la pròpia salut per mitjà del coneixement.
Participen professors de cinc àrees de coneixement; Nutrició, Parasitologia, Microbiologia, Farmacologia i Tecnologia dels aliments.
Del 20 al 22 de julio - 12 hores
Coordinadora. Hortensia Rico Vidal. P.T. de Microbiologia. Universitat de València.
Data De 29 de maig de 2015 a 20 de juliol de 2015. 24h. Dissabte.
C/ Tossal, 8 - Gandia
Centre Internacional de Gandia
http://www.uegandia.es/val/inscripciones
.
Contacta olcinag@uv.es