Seminari sobre la proposta d'abolició universal de la pena de mort en el context del Dret internacional dels Drets Humans.

 

Es pretén aprofundir en la discussió relativa a la proposta d'abolició universal de la pena de mort com a part substancial del Dret internacional dels Drets humans, particularment des del punt de vista del dret a la vida i a la proscripció de les penes cruels i inhumanes. Per a açò es compta amb la intervenció del prof. Arroyo Zapatero, Catedràtic de Dret penal, Director de l'Institut de Dret Penal Europeu i Internacional (Universitat de Castilla La Mancha), Fundador de la Xarxa Acadèmica contra la pena de mort i President de la Société Internationale de Defènse Sociale; i de Joaquín José Martínez, ex-condemnat a pena de mort i primer europeu a eixir d'un corredor de la mort d'Estats Units.

 

Data 6 de maig de 2016 de 12:00 a 14:00. Divendres.

 
 
Lloc de realització

Saló de Graus de la Facultat de Dret de la UV

 
Organitza

Departament de Dret penal UV, Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències penals UV, Instituto de Derecho penal Europeo e Internacional de la Universidad de Castilla La Mancha.

 

Contacta Alberto.Alonso@uv.es