Solidària. Artistes valencians amb el Sàhara

Exposició a La Nau

 

Solidària. Artistes valencians amb el Sàhara

Sala Acadèmia. La Nau (Universitat, 2)

De 5 de setembre de 2014 a 15 de setembre de 2014.

Horari: De dimarts a dissabte, de 10 a 14 i de 16 a 20 hores. Diumenge i festius, de 10 a 14 hores. Entrada lliure.

Inauguració: 5 setembre 20:00 h

Subhasta: 15 setembre 19:00 h

Molts anys fa ja que el poble sahrauí lluita per la seua llibertat arravatada per la força pel Marroc, ja són moltes generacions de sahrauís condemnades a viure als camps de refugiats

La vulneració constant dels drets humans que Marroc exerceix contra la població sahrauí en el Sàhara Occidental ocupat i la duresa de les condicions en què es veuen obligats a viure als camps de refugiats milers d’exiliats segueix sense ser una prioritat en les agendes GRISES de les institucions del nostre país i de la Comunitat Internacional.

Tanmateix, lluny de les institucions, lluny del poder polític, està la força de la societat civil, està el poder de la gent que creu que un altre món és possible, que creu en la justícia, en la raó i en la llibertat d’aquest poble germà.

El compromís de molts i moltes artistes, que han posat el seu art plàstic al servei d’aquesta causa, és un exemple d’això. Les seues obres donades de forma solidària i que estan incloses en aquesta mostra, seran exposades a la Sala Acadèmia del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València i, subhastades, tot destinant la recaptació a seguir donant pinzellades de color i vida en el calorós i sec desert del Sàhara

 
Període de l'esdeveniment:
  • De 5 de setembre de 2014 a 15 de setembre de 2014. Dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabte de 14:13 a 14:13.
  • De 5 de setembre de 2014 a 15 de setembre de 2014. Diumenge de 10:00 a 14:00.
 
 
Lloc de realització

Sala Acadèmia. La Nau (Universitat, 2)

 
Organitza

Proposta: FASPSPV (Federació d'Associacions de Solidaritat amb el Poble Saharaui. País Valencià)

Organitza: Vicerectorat de Cultura i Igualtat UV

Col·laboren: CDAVC (Centre de Documentació d'Art Valencià Contemporani prof. Romà de la Calle, UV). CTT (Centre de Suport a la Innovació, la Investigació i la Transferència de la Tecnologia, UPV). Ferrer i Roig. Subastas Arte y Antigüedades.

 

Contacta exponau@uv.es

 
Més informació