1r curs
Coordinació: Salvador Mena Mollá
Crèdits totals: 60
| Obligatori: 6, Formació bàsica: 54
2n curs
Coordinació: Pedro Vicente Martínez Culebras
Crèdits totals:60
| Obligatori: 54, Formació bàsica: 6
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
33973 | Biologia vegetal i animal | 6 | Bàsica | Veure fitxa |
33981 | Anàlisi química | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
33983 | Bromatologia | 10.5 | Obligatòria | Veure fitxa |
33985 | Química dels aliments | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
33997 | Operacions bàsiques | 9 | Obligatòria | Veure fitxa |
33998 | Documentació i metodologia científica | 4.5 | Obligatòria | Veure fitxa |
34001 | Producció de matèries primeres | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
34004 | Transformació i conservació | 12 | Obligatòria | Veure fitxa |
3r curs
Coordinació: Houda Berrada Ramdani
Crèdits totals: 60
| Obligatori: 60
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
33984 | Legislació alimentària i deontologia | 4.5 | Obligatòria | Veure fitxa |
33986 | Gestió de qualitat | 4.5 | Obligatòria | Veure fitxa |
33987 | Nutrició i dietètica | 9 | Obligatòria | Veure fitxa |
33988 | Anàlisi dels aliments | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
33994 | Bases de salut pública | 4.5 | Obligatòria | Veure fitxa |
34006 | Microbiologia alimentària | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
34007 | Parasitologia alimentària | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
34008 | Toxicologia alimentària | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
34010 | Economia i empresa | 4.5 | Obligatòria | Veure fitxa |
34111 | Indústries alimentàries | 9 | Obligatòria | Veure fitxa |
4t curs
Coordinació: José Vicente Gil Ponce
Crèdits totals: 48
| Obligatori: 15, Pràctiques externes: 18, Optatiu: 15, TFG: 12
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
33995 | Alimentació i cultura | 4.5 | Obligatòria | Veure fitxa |
34000 | Practiques externes | 18 | Pràctiques externes | Veure fitxa |
34002 | Treball fi de grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments | 12 | Projecte fi de grau | Veure fitxa |
34005 | Biotecnologia d'aliments | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
34009 | Higiene alimentària | 4.5 | Obligatòria | Veure fitxa |
| Optativitat | 15 | Optatiu | |
Assignatures optatives
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
33989 | Additius alimentaris | 4.5 | Optativa | Veure fitxa |
33990 | Enologia | 4.5 | Optativa | Veure fitxa |
33991 | Envasos | 4.5 | Optativa | Veure fitxa |
33992 | Anàlisi sensorial | 4.5 | Optativa | Assignatura no oferida aquest curs 2024-2025 |
33993 | Toxicologia laboral | 4.5 | Optativa | Veure fitxa |
33999 | Nous aliments | 6 | Optativa | Veure fitxa |
34003 | Iniciació a la investigació | 6 | Optativa | Veure fitxa |