Filosofia i Ciències de l’Educació acull aquest dimecres la Setmana de l’Acció Mundial per l'Educació

Imatge de la iniciativa.

El vicerector de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa, Ramón López, participa aquest dimecres, dia 22 d'abril, en els actes de la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació amb motiu de la Setmana de l'Acció Mundial per l'Educació (SAME). Aquesta iniciativa és una campanya anual per a ressaltar la importància de l'educació tant en els països del Nord com en els de el Sud.

La Setmana té un caràcter de sensibilització de l'opinió pública i de reivindicació institucional i està organitzada des de la Campanya Mundial per l'Educació.
 
Enguany la celebració de la Setmana Mundial per l'Educació (SAME 2015) es desenvolupa del 20 al 26 d'abril. En particular, entre les accions que es realitzen, el 22 d'abril se celebra una jornada en la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació de la Universitat de València.
 
La Campanya Mundial per l'Educació es mobilitza en enguany per a reivindicar que en els nous compromisos internacionals l'educació per a tots i totes siga una prioritat a nivell mundial.
 
Programa Jornada:http://proyectosame.blogs.uv.es/files/2015/04/triptico_same_uv-2015.pdf
 
Per a més informació:http://proyectosame.blogs.uv.es
http://www.cme-espana.org/
 

Data d'actualització: 21 de d’abril de 2015 08:54.

Llista de notícies