Gabriela Moriana, premi d’investigació Presen Sáez de Descatllar d’estudis de gènere

Un moment del lliurament dels premis.

Gabriela Moriana, professora de Treball Social i directora del Màster en Gènere i Polítiques d’Igualtat, adscrit a l’Institut Universitari d’Estudis de la Dona (IUED) de la Universitat de València, ha obtingut el Premi Presen Sáez de Descatllar, en la seua modalitat de tesi doctoral. El lliurament del guardó s’ha produït aquesta setmana en la Universitat Miguel Hernández d'Elx.

Els diferents premis s’han atorgat durant les VIII Jornades del Centre de Coordinació d’Estudis de Gènere de les Universitats Públiques Valencianes, dedicades en aquesta ocasió a l'anàlisi i discussió de ‘les noves formes de lideratge i participació política de les dones’.

El títol de la tesi de Gabriela Moriana és ‘Entre la exclusión y la violencia. Las mujeres institucionalizadas en los centros de protección de mujeres de la Comunidad Valenciana’. A més, en la modalitat treball fi de màster, el premi Presen Sáez de Descatllar els va ser atorgat a Lucía Valls Mondragón per ‘Construcción del imaginario social, tecnología del género. Gandia Shore como espectáculo de la globalización’, i a Amaya Fernández Reguero per ‘Análisis de la respuesta institucional a la violencia contra las mujeres. El caso del sector de la salud en Marruecos’. Les dues premiades han sigut estudiantes del màster del IUED de la Universitat de València.

Per a més informació sobre aquests premis i sobre el centre de Coordinació de les Universitats Públiques Valencianes http://www.uv.es/iued

Data d'actualització: 10 de de març de 2016 11:46.

Llista de notícies