Anàlisi de les conseqüències de la Llei de Racionalització de les Administracions Locals

Logo de l'Institut.

L’Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local celebra aquest dijous, 10 d’abril, al Paranimf de la Universitat, una jornada d’anàlisi amb el títol 'Implicacions derivades de l’entrada en vigor de la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de les Administracions Locals: una mirada des del desenvolupament local'.

Després d’unes setmanes de recorregut efectiu, la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de les Administracions Locals, és una realitat, expliquen els organitzadors, per la qual cosa “les Administracions Locals s’enfronten ara a la seua interpretació i aplicació”. De la correcta comprensió del sentit de la Llei, asseguren, “depèn una part important de l’eficàcia, eficiència i estalvi que puguin aconseguir ajuntaments, mancomunitats, diputacions i comunitats autònomes”. I això, afegeixen, “en un marc pressupostari amb importants limitacions i restriccions”. 

A partir d’aquestes premisses, Joan Noguera, director de l’IIDL, considera “urgent i necessari oferir a les administracions públiques locals i a tots els actors que participen del procés local, fòrums de discussió ben construïts i orientats com el que se celebrarà aquest dijous a la nostra Universitat”.

+ Info: http://www.iidl-valencia.es/?opcion=lis_eventos&id=12&idioma=es

 

Data d'actualització: 10 de d’abril de 2014 08:34.

Llista de notícies