Lliurament de diplomes a la catorzena promoció d’alumnes de La Nau Gran, aquest divendres

Acte de lliurament de diplomes en una edició anterior.

Aquest divendres, dia 27 de novembre, tindrà lloc a l’edifici històric de la Universitat el lliurament de diplomes a la catorzena promoció d’alumnes de La Nau Gran. Rebran els certificats els estudiants que han cursat amb aprofitament els tres cursos del seu itinerari entre 2012 i 2015. A més, aquells alumnes que van finalitzar el cinqué curs al maig de 2015 recolliran els seus títols d’especialització.

El padrí d’aquesta promoció és l’exrector Francisco Tomás. Hi assistiran també el vicerector de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa, Ramón López; el director general de l’Institut Valencià d’Acció Social, Àngel Bonafé; i el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de València, Joan Calabuig.

El programa de La Nau Gran permet als majors de 55 anys accedir com alumnes a la Universitat de València, encara que sense l’expedició d’un títol oficial. Poden així compartir les aules i les matèries amb la resta d’estudiants que cursen les titulacions reglades.

Els estudiants de la Nau Gran pertanyen a l’entorn universitari real, participant activament dels coneixements, la cultura, la investigació i el debat. El disseny de La Nau Gran consisteix en itineraris curriculars dins de les diferents titulacions, formats pels mateixos mòduls del pla d’estudis de la titulació.

Data d'actualització: 26 de de novembre de 2015 08:47.

Llista de notícies