Mestres en actiu i estudiantat de Magisteri intercanvien experiències en unes jornades a la Universitat

Magisteri

La Facultat de Magisteri celebra les III Jornades d’Investigació, Innovació i Bones Pràctiques en Educació Infantil i Primària. L’encontre se celebra els dies 29 i 30 de juny i 1 de juliol. L’objectiu és crear un espai per a facilitar l’intercanvi d’experiències i coneixements entre el professorat en actiu i l'alumnat del centre. Les jornades s’inauguren aquest dimecres a les 17 hores.

En l’acte participaran el vicerector de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa, Ramon López; el secretari autonòmic d’Educació i Investigació, Miguel Soler; el degà de la facultat, Manuel Monfort i el director del Cefire Valencia, Manuel Antón.

Temes com la coeducació a través de la ciència; treballar la diversitat familiar, afectivosexual i de gènere a través de la literatura; la imatge de la ciència en els programes infantils i els dibuixos animats; com donar-li la volta a la classe; o una conferència de Josep Lacreu sobre les innovacions de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua en la normativa lingüística i la seua repercussió en la pràctica a les aules d’infantil i primària, són algunes de les propostes de les sessions de la vesprada de dimecres i dijous. Divendres de matí les sessions tractaran entre altres temes Un passeig saludable pel menjador escolar; l’electrònica en educació primària; psicomotricitat; formació lectora i literària per a educació infantil i primària; o aprenentatge basat en projectes a infantil i primària. L’encontre està organitzat conjuntament amb el Cefire de València.

El programa complet es pot consultar ací

Data d'actualització: 29 de de juny de 2016 12:38.

Llista de notícies